ΑΕΛ: Ούτε για αστείο να αλλάξει ο τελικός!

Στην ΑΕΛ ούτε που δέχονται να συζητήσουν το ενδεχόμενο αλλαγής ημερομηνίας του μεγάλου αγώνα.

Μόνο ως αστείο, και μάλιστα κακόγουστο, εκλαμβάνουν στην ΑΕΛ τις πληροφορίες ότι στη σημερινή ατζέντα της εκτελεστικής είναι ανάμεσα σε άλλα και η μετάθεση του τελικού. Στην ΑΕΛ ούτε που δέχονται να συζητήσουν κάτι τέτοιο, γιατί η τεχνική

ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές ακολουθούν ένα ειδικό πλάνο από τις 23 Απριλίου, που έχει ως στόχο η ομάδα να είναι έτοιμη στις 20 Μαΐου και όχι στις 27 ή στις 30 ή τον Ιούνιο. Όπως μας έλεγαν χθες κύκλοι κοντά στη διοίκηση, δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος μετάθεσης ενός αγώνα, που ήταν γνωστό από το τέλος Ιανουαρίου ότι θα διεξαγόταν πριν από το τέλος του πρωταθλήματος, μετά την αποχή που πραγματοποιήσαν στις 24/25 Ιανουαρίου οι διαιτητές. Χθες, μετά την κορύφωση των φημών για αλλαγή του τελικού, η διοίκηση της λεμεσιανής ομάδας με ανάρτησή της στον επίσημό της λογαριασμό στο Facebook αναφέρει: «Εμείς ό,τι και αν κάνουν πρέπει και θα παραμείνουμε ψύχραιμοι. Υποσχόμαστε ότι από την πλευρά μας θα λειτουργήσουμε με υπευθυνότητα! Να μην ανησυχεί ο κόσμος μας. Εμπιστοσύνη».

Ανησυχία, αισιοδοξία, βεβαιότητα
Η προετοιμασία της ΑΕΛ μπαίνει στην τελική ευθεία, αφού την επόμενη Τρίτη θα ολοκληρωθεί. Όπως γράψαμε και χθες, οι συνεχόμενοι τραυματισμοί του τελευταίου διαστήματος έχουν προκαλέσει μια ανησυχία, όμως εκφράζεται η αισιοδοξία ότι τουλάχιστον οι Σιέλης και Καλό θα είναι κανονικά στη διάθεση του προπονητή τους. Χθες οι Νικολάου, Σιέλης και Ταγκπατζούμι πέρασαν από Mri για να διαπιστωθεί αν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν είναι σοβαρά ή όχι. Όπως και να έχει, ο αρχηγός και ο Νιγηριανός επιθετικός είναι αμφίβολοι για τον τελικό, όμως οι επόμενες μέρες θα δείξουν αν οι πιθανότητες είναι με το μέρος τους ή όχι.

Για τον Καλό υπάρχει η βεβαιότητα ότι θα είναι κανονικά στη διάθεση του προπονητή του για το μεγάλο ραντεβού της μεθεπόμενης Τετάρτης, αφού μέχρι την Πέμπτη αναμένεται να μπει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων. Ο Σταύρου εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις και παρά τη μεγάλη επιθυμία του ιδίου να είναι στην αποστολή του τελικού, αυτή τη στιγμή μπαίνει και αυτός στους αμφίβολους.

Δεν τα βάφει και μαύρα
Σίγουρα δεν είναι και το πιο ευχάριστο για έναν προπονητή λίγες εβδομάδες πριν από τον αγώνα της χρονιάς να βλέπει ποδοσφαιριστές του να λαβώνονται, όμως κ. Χριστοφόρου δεν τα έχει βάψει μαύρα. Θεωρεί ότι, με τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις, οι ποδοσφαιριστές που θα κληθούν να αγωνιστούν στον μεγάλο τελικό θα είναι σε θέση να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους και να κατακτήσουν το τρόπαιο, που είναι και ο μεγάλος στόχος της ΑΕΛ. Ο Κύπριος τεχνικός επεξεργάζεται εδώ και αρκετές εβδομάδες το πλάνο με το οποίο θα προσπαθήσει η ομάδα του να στεφθεί κυπελλούχος, ενώ έχει παρακολουθήσει αρκετές φορές τον αντίπαλό της. Αναμένεται ότι κάτι τέτοιο θα πράξει και το Σάββατο στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα