ΑΚΕΛ: Ο Αβέρωφ υποσκάπτει τη νέα ελληνική κυβέρνηση

Δριμεία επίθεση εναντίον του Προέδρου του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου εξαπολύει το ΑΚΕΛ, κατηγορώντας τον ότι με τοποθετήσεις του υποσκάπτει τη νέα ελληνική Κυβέρνηση.

Σε γραπτή του δήλωση ο Εκπρόσωπος Τυπου του ΑΚΕΛ, Γιώργος Λουκαϊδης, αναφέρει ότι σε χθεσινή παρέμβαση του, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, «όχι μόνο επανέλαβε τις γνωστές θέσεις του κόμματος του και

της κυβέρνησης Αναστασιάδη, αλλά προχώρησε και μερικά βήματα πιο πέρα, φροντίζοντας να επιχειρηματολογήσει γιατί δεν πρέπει να γίνουν δεχτά τα βασικά αιτήματα της νέας ελληνικής κυβέρνησης, όπως η ελάφρυνση του χρέους και ο τερματισμός της ανομιμοποίητης συγκρότησης της τρόικας».

Όπως αναφέρει ο Γιώργος Λουκαϊδης, ο κ. Νεοφύτου έχει κάθε δικαίωμα να εκφράζει τις θέσεις του κόμματος και της κυβέρνησης του.

«Τον αφήνουμε όμως στην κρίση των πολιτών:

- Πρώτο, για την κοροϊδία και τον εμπαιγμό προς τον ελληνικό και τον κυπριακό λαό από την κυβέρνηση και τον ΔΗΣΥ, αφού δεν πέρασαν παρά μόνο λίγα 24ωρα από τη δημόσια έκφραση στήριξης προς τη νέα ελληνική κυβέρνηση στα λογικά και δίκαια αιτήματα που έχει θέσει.

- Δεύτερο, για την επιλογή τους να υπονομεύσουν αντί να εκδηλώσουν την αλληλεγγύη τους προς την ελληνική κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό, την ώρα μάλιστα που η Αθήνα βρίσκεται σ’ ένα σκληρό διαπραγματευτικό μαραθώνιο με τους δανειστές της.

- Και τρίτο για την εμμονή τους στην τυφλή υποταγή στην τρόικα και στο μνημόνιο, το οποίο προφανώς συνεχίζουν να θεωρούν ως το μανιφέστο τους, σε μια προσπάθεια να συνεχιστεί η βίαιη αναδιανομή του πλούτου προς όφελος ντόπιων και ξένων μεγάλων ιδιωτικών συμφερόντων, σε βάρος του λαού και των εργαζομένων», καταλήγει ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ.

Keywords
Τυχαία Θέματα