Αμερικανός προς βασίλισσα Ελισάβετ: Κάντε μας ξανά αποικία

΄Ενας Αμερικανός πολίτης έστειλε επιστολή στη Βασίλισσα της Βρετανίας, Ελισάβετ, ζητώντας της να ξανακάνει ξανά αποικία τις ΗΠΑ γιατί... τρέμει πιθανή εκλογή του Ντ. Τράμπ!

«Σας ικετεύω, κάντε τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής αποικία του Ηνωμένου Βασιλείου» η επιστολή ανέφερε.

Και η Βασίλισσα απάντησε! Το γραφείο της Βασίλισσας δηλαδή αρνήθηκε ευγενικά το αίτημα του κυρίου.

Συγκεκριμένα ο Αμερικανός πολίτης της ζήτησε να θέσει «εκτός μάχης» για την

προεδρία τον Ντόναλντ Τραμπ και να πάρει τον έλεγχο των Ηνωμένων Πολιτειών.

«Εκ μέρους του αμερικανικού λαού, σας παρακαλώ να μας πάρετε πίσω κοντά σας επειγόντως. Σαφώς οι επιλογές μας (ως πολίτες των ΗΠΑ) δεν οδηγούν κάπου. Σας παρακαλώ, σας ικετεύω να κάνετε τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, αποικία του Ηνωμένου Βασιλείου. Θα καταλάβετε γιατί το θεωρώ αναγκαίο. Σκέφτομαι συγκεκριμένα το αποψινό ντιμπέιτ του Ρεπουμπλικανικoύ Κόμματος. Σας ευχαριστώ και God Save The Queen.» (το γράμμα εστάλη των ημέρα του ντιμπέιτ των υποψηφίων του κόμματος των Ρεπουμπλικάνων στο CNN)

Kαι το γραφείο της βασίλισσας έσπευσε αμέσως ν'απαντήσει το εξής: « Μολονότι οι απόψεις σας έχουν ληφθεί υπόψιν είμαστε βέβαιοι, ότι κατανοείτε ότι η Βασίλισσα σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να παρέμβει στις κυβερνητικές υποθέσεις άλλου κυρίαρχου κράτους.»

Ο εν λόγω αιτών φωτογράφησε και ανάρτησε στο διαδίκτυο την απαντητική επιστολή η οποία έγινε αμέσως viral και απέκτησε χιλιάδες σχόλια.

Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ φροντίζουν να απαντούν στις επιστολές των πολιτών. Πρόσφατα η Βασίλισσα, απάντησε σ' επιστολή εξάχρονης που την κάλεσε στο πάρτυ της.

Η Βασίλισσα της είπε: «Είμαι ευγνώμων για τη σκέψη σου κι ελπίζω να περάσετε υπέροχες στιγμές.»

Πηγή independent.co.uk/ thetoc.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα