"Ας ρωτήσουν τον πρόεδρο και τον Νικ Νικολάου για τα ποσά"

Το μέλος της διαπραγματευτικής ομάδας της πρότασης Παπασταύρου, Λάμπρος Πιερή μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για την αποψινή συγκέντρωση στις 19:00 στο αμφιθέατρο της ΠΑΣΥΔΥ, την κουβέντα που γίνεται περί αμφισβήτησης των ποσών. "Να ρωτήσουν τον Νίκ Νικολάου και τον πρόεδρο της Ομόνοιας για το αν έχουμε πει οποιοδήποτε ψέμα σε ότι αφορά τα ποσά", ανέφερε στο σταθμό μας ο κ. Πιερή.

Οι δηλώσεις του Λάμπρου Πιερή στο Ράδιο Πρώτο:

"Δεν είναι πλάνο, είναι η πρόταση και το νομικό κείμενο που περιλαμβάνει τους όρους για τη σύναψη συμφωνίας με το αθλητικό σωματείο Ομόνοια Λευκωσίας. Υπήρχε ένα περίγραμμα,

όπου γινόταν αναφορά στους βασικούς οικονομικούς όρους που εισηγείται ο κ. Παπασταύρου. Στη συνέχεια οι νομικές ομάδες των δύο πλευρών αποτελούμενες από αρκετά άτομα, έχουν καταλήξει στη συγκεκριμένη πρόταση. Με συγκεκριμένες ρήτρες. Απόψε στο αμφιθέατρο της ΠΑΣΥΔΥ θα τα αναλύσουμε όλα. Θα πούμε λεπτομέρειες. Εμείς θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε στα ερωτήματα τους, για να έχουν τα μέλη της Ομόνοιας γνώση της συγκεκριμένης πρότασης. Θα γίνει ξανά μία παρουσίαση των οικονομικών στοιχείων, όπως εμείς τα έχουμε αναγνώσει και όπως εμείς τα διαβάζουμε. Είναι μία συγκεκριμένη πρόταση που περιλαμβάνει όρους και δεσμεύσεις κάποιου φυσικού προσώπου και υπόσταση μίας εταιρείας. Αυτοί που πρέπει να έχουν γνώση είναι τα μέλη του σωματείου.

Για την πρόταση Ρόη Πογιατζή: Δεν έχω σχολιάσεις τις υπόλοιπες προτάσεις. Είχαμε διάφορες δηλώσεις, χωρίς όμως να μετουσιωθούν σε τελικές προτάσεις. Είχαμε αρχικά το ενδιαφέρον του κ. Φανιέρου, μετά των Νίκο Νικολάου και κ. Κατσουρίδη. Σήμερα ενώπιων των μελών της Ομόνοιας υπάρχουν δύο συγκεκριμένες προτάσεις. Τα μέλη θα πρέπει να διαλέξουν τον συνδυασμό ή τους υποψηφίους.

Ο συνδυασμός του γιατρού του Λώρη, δεν θα κλείσει τα μάτια σε άλλες προτάσεις. Ήδη μελετήσαμε κάποια έγγραφα στο τι είναι το, ένα έγγραφο το οποίο μας λένε ότι υπάρχει δέσμευση 2 εκατομμυρίων. Ποιοί είναι οι όροι και οι προυποθέσεις τις επένδυσης και γιατί τώρα; Ο καθένας μπορεί να ενεργήσει όπως ο ίδιος θέλει και θεωρεί σωστό.

Οι αριθμοί θα αναλυθούν απόψε. Καλώ τους αρμόδιους που μας έδωσαν τα ποσά να τα διαψεύσω. Ένας από αυτούς είναι οι Νίκ Νικολάου και κριτήρια, αλλά και τον πρόεδρο της Ομόνοιας, αν έχουμε πει οποιοδήποτε ψέμα σε ότι αφορά τα ποσά. Το σωματείο πρέπει να πάει με καθαρά χέρια την επόμενη χρονια. Οφείλει το σωματείο να τους παρέχει πρόσβαση σε αυτά τα στοιχεία".

Keywords
Τυχαία Θέματα