"Πάμε για τη νίκη, δεν υπάρχει πίεση"

Διάσκεψη τύπου παρέθεσε ο τεχνικός της ΑΕΛ, Πάμπος Χριστοδούλου εν όψει του αγώνα της Δευτέρας κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Ο Κύπριος τεχνικός τόνισε ότι η ΑΕΛ πάει με στόχο τη νίκη στη Λευκωσία.

Αρχικά είπε:

"Ευχόμαστε στον ΑΠΟΕΛ να προκριθεί την Πέμπτη. Ο ΑΠΟΕΛ έχει ένα ρόστερ που

αποτελείται από 25-26 ποδοσφαιριστές. Όλοι οι παίκτες μου πρέπει να έχουν ψηλό βαθμό απόδοσης για να μπορούμε να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στη Λευκωσία. Όλα τα παιχνίδια για την ΑΕΛ είναι δύσκολα. Παίζουμε με μια δύσκολη και φορμαρισμένη ομάδα που κάνει περήφανη την Κύπρο στην Ευρώπη. Πάμε για την νίκη στην Λευκωσία, δεν υπάρχει πίεση, ο στόχος μας είναι η Ευρώπη".

Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις:

"Υπάρχουν κάποια προβλήματα και εύχομαι να τους έχω όλους έτοιμους μέχρι την Κυριακή. Οι πιο έτοιμοι θα αγωνιστούν, έρχονται δύσκολα παιχνίδια"

"Για μένα αυτό που μετρά σε τέτοια παιχνίδια είναι η σοβαρότητα και η πειθαρχία. Το ΑΠΟΕΛ για παράδειγμα πήγε στο Μπιλμπάο και παρότι είχε δύσκολο έργο είχε αυτά τα στοιχεία στο μυαλό του και πήρε το αποτέλεσμα. Πρέπει να βγάλουμε χαρακτήρα και απόδοση, ο στόχος μας είναι η νίκη"

"Πρέπει να κάνουμε υπομονή και να θα δούμε που θα οδηγηθεί η προσπάθεια που κάνουμε στο τέλος"

"Αυτό που μετρά σε αυτά τα παιχνίδια είναι η πειθαρχία. Ο ΑΠΟΕΛ ξέρει να διαχειρίζεται τα παιχνίδια. Το μυαλό του ΑΠΟΕΛ δεν είναι μόνο στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ξέρει ότι έχει δύσκολο παιχνίδι την Πέμπτη και όλοι ευχόμαστε να προκριθεί".

Keywords
Τυχαία Θέματα