"Στόχος η τετράδα"

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ μίλησε ο τεχνικός του πετοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ.

η συνέντευξη:

Το ΑΠΟΕΛ τη φετινή χρονιά έβαλε στόχο να επιστρέψει σε πρωταγωνιστική πορεία στις διοργανώσεις της κυπριακής πετοσφαίρισης. Οι γαλαζοκίτρινοι οι οποίοι φέτος παρουσιάζονται με «πορτοκαλί» στολές είναι ενισχυμένοι αφού στο ρόστερ τους εντάχθηκαν οι διεθνείς Κωνσταντίνος Ευσταθίου και Γαβριήλ Γεωργίου ενώ η ομάδα διαθέτει τρεις ξένους παίκτες. Ο απολογισμός όμως των

τριών πρώτων αγωνιστικών για την ομάδα του Μίμη Παμπακά δεν ήταν καλός αφού κέρδισε με 3 -2 την Αναγέννηση Δερύνειας και έχασε από Ομόνοια και Ν. Σαλαμίνα με 3 -0 και 0 -3 αντίστοιχα.

Στοίχισαν οι απουσίες
Ειδικά η ήττα από τη Ν. Σαλαμίνα «πόνεσε» αφού προήλθε από μια ομάδα ανταγωνιστική μέσα μάλιστα στο «Λευκόθεο» και ενώ το ΑΠΟΕΛ είχε το πάνω χέρι στο πρώτο σετ προηγούμενο με 20 -13. Για την ήττα αυτή ο Μίμης Παμπακάς ανέφερε ότι στοίχισαν οι δυο απουσίες του Γαβριήλ Γεωργίου και του Βραζιλιάνου Φάμπιο Χόστερ, «αφού η ομάδα δεν άντεξε». Για την απουσία του Γεωργίου που έσπασε το δάκτυλό του ο κόουτς του ΑΠΟΕΛ είπε ότι είναι καθοριστική, αλλά παρά το γεγονός ότι ήταν στην αποστολή του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα ήταν ρίσκο η χρησιμοποίησή του.

Ο Μίμης Παμπακάς εξέφρασε την άποψη ότι εάν το ΑΠΟΕΛ ήταν πλήρης δεν θα έχανε από τη Ν.Σαλαμίνα και θα κόντραρε μέχρι τέλους την Ομόνοια μέσα στο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία».

Η τέταρτη αγωνιστική βρίσκει το ΑΠΟΕΛ να πηγαίνει την Παρασκευή στα Λατσιά για να αντιμετωπίσει τον τοπιικό Καποδίστριας Εθνικό. Για τον αγώνα αυτό ο κ. Παμπακάς ανέφερε ότι η ομάδα εάν παρουσιαστεί σοβαρή θα κερδίσει αφού με βάση τη δυναμικότητα των δυο ομάδων είναι καλύτερη.
Κριτήριο για την περαιτέρω πορεία του ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα θεωρείται ο αγώνας της 5ης αγωνιστικής με τον Παφιακό στο «Λευκόθεο». Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ είπε «ότι με δεδομένο ότι θα κερδίσουμε τον Εθνικό ο επόμενος αγώνας με τον Παφιακό θα κρίνει την πορεία μας μαζί βέβαια με τους υπόλοιπους που θα ακολουθήσουν».

Στόχος η τετράδα
Αναφερόμενος στους στόχους του ΑΠΟΕΛ ο κ. Παμπακάς ξεκαθάρισε: «Μοναδικός στόχος της ομάδας τη φετινή χρονιά είναι η τετράδα και θα παλέψουμε μέχρι τέλους γι’αυτό».

Κληθείς να σχολιάσει το επίπεδο του πρωταθλήματος ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ είπε ότι αυτή τη στιγμή ξεχωρίζει η Ομόνοια αλλά όπως εκτίμησε δεν μπορεί να λεχθεί ότι είναι ακτύπητη. Οι υπόλοιπες ομάδες σύμφωνα με τον κ. Παμπακά εκτός από τον Καποδίστριας Εθνικό Λατσιών που παρουσιάζει αδυναμίες βρίσκονται σχεδόν στο ίδιο επίιπεδο».

Keywords
Τυχαία Θέματα