Ανόρθωση: Για την 8η νίκη στο πρωτάθλημα

Να συνεχίσει απ' εκεί που έμεινε με τον ΑΠΟΕΛ είναι ο στόχος της Ανόρθωσης στον σημερινό της αγώνα με τον Άρη στο «Αντ. Παπαδόπουλος», στις 18:00. Οι τρεις βαθμοί είναι το ζητούμενο σε έναν αγώνα όπου είναι το φαβορί, αλλά αυτό θα πρέπει να αποδειχθεί για μιαν ακόμη φορά στο γήπεδο.


Οι ποδοσφαιριστές της «κυρίας» καλούνται να πετύχουν την όγδοη επικράτηση στο πρωτάθλημα, την 5η εντός έδρας, συνεχίζοντας το αήττητο σερί των τελευταίων τεσσάρων αγώνων, όπου μετρά τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Πριν από τους αγώνες αυτούς

ήρθε η ήττα στα χαρτιά από τον Απόλλωνα.
Ο Αντρε Πάους έχει ζητήσει απόλυτη συγκέντρωση στον σημερινό αγώνα. Έχει παρακολουθήσει τον Άρη, διαπιστώνοντας τόσο θετικά όσο και αρνητικά στοιχεία. Τα πρώτα θέλει να τα περιορίσει και τα δεύτερα να τα εκμεταλλευτεί.
Από τους ποδοσφαιριστές του έχει ζητήσει απόλυτη συγκέντρωση, αγωνιστική πειθαρχία και αποτελεσματικότητα, που αν συνδυαστούν με πάθος και δύναμη τότε οι τρεις βαθμοί θα έρθουν.

Εκτός οι δυο
Όπως αναμενόταν, οι Λαΐφης και Τζανακάκης έμειναν εκτός αποστολής, καθώς δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν το πρόβλημα τραυματισμού τους. Έτσι ο Ολλανδός προπονητής αναμένεται να προβεί σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα.
Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Κόπριβετς. Δεξιά στην άμυνα θα αγωνιστεί ο Μούρα. Αριστερά στην άμυνα θα βρίσκεται ο Νούχου. Στο κέντρο της άμυνας ο Αντρέ Πάους θα επιλέξει κατά πάσαν πιθανότητα τους Χόλγκερσον και Σβέχλεν. Στη μεσαία γραμμή ο Ζοάο Βίκτορ θα έχει ως παρτενέρ τον Πελέ, ενώ δεν θα αποτελέσει έκπληξη να αγωνιστεί ένας εκ των Αμπουρτζάνια ή Μαϊσουράτζε. Υπάρχει φυσικά το σενάριο να αγωνιστούν από την αρχή οι δυο Γεωργιανοί, με τον Βικτόρ να παίρνει θέση στο κέντρο της άμυνας και τον Σβέχλεν στο αριστερό άκρο. Επιτελικός μέσος θα είναι ο Μαρτίνες. Στο δεξί άκρο θα αγωνιστεί ο Κάλβο και στο αριστερό τη θέση διεκδικούν οι Μακρής, Αβραάμ και Ορλάντι. Στην κορυφή της επίθεσης ο Εντλοβού έχει προβάδισμα έναντι του Κουλούρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα