Ανόρθωση: Πήρε αυτό που ήθελε

Η Ανόρθωση βρίσκεται δίκαια στην ημιτελική φάση του κυπέλλου. Μια νίκη και μια ισοπαλία έδωσαν το εισιτήριο της πρόκρισης με τον κόσμο της ομάδας να ζητά την κατάκτηση του κυπέλλου και τον Ρόνι Λέβι να δηλώνει ότι όλοι στην ομάδα είναι περήφανοι.

Η «Κυρία» προσέγγισε τον αγώνα με πολύ σωστό τρόπο. Έχοντας το 3-1 του πρώτου αγώνα ήταν απόλυτα λογικό να είναι η ομάδα που δεν θα κυνηγούσε από την αρχή το αποτέλεσμα, το γρήγορο τέρμα. Στο α` ημίχρονο δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα αλλά ούτε και απείλησε.

Το τέρμα του Σιβού άνοιξε το παιχνίδι το οποίο πήρε

μια άγρια ομορφιά. Γρήγορες επιθέσεις, δύναμη και πραγματικά ντέρμπι. Η ισοφάριση της ΑΕΚ δεν κράτησε για πολύ καθώς η Ανόρθωση πήρε ξανά προβάδισμα αλλά κάπου εκεί υπήρχε χαλάρωση. Πίστεψαν οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης ότι τελείωσε η πρόκριση. Παρόλο την ισοφάριση εκ νέου της ΑΕΚ, η πρόκριση ήρθε δίκαια.

Στις δυο αναμετρήσεις, η Ανόρθωση ήταν σαφώς καλύτερη, έδειξε ότι ήθελε το εισιτήριο για την επόμενη φάση και το πήρε. Η «Κυρία» έδειξε για μια ακόμη φορά ότι βρίσκεται σε πολύ καλό ποδοσφαιρικό φεγγάρι. Αποδίδει πολύ καλό ποδόσφαιρο, έχει καλή τακτική, παίρνει αποτελέσματα και κυνηγά έναν στόχο.

Την κατάκτηση του κυπέλλου ώστε να γευτεί την χαρά ενός τίτλου μετά από αρκετά χρόνια. Δείχνει ότι μπορεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα