Απανωτές συσκέψεις στο ΑΚΕΛ μετά τη μεγάλη "βουτιά"

Μεγάλος είναι ο προβληματισμός στην Εζεκία Παπαϊωάννου μετά τα χθεσινά αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών. Μπαράζ συζητήσεων με στόχο την αποτίμηση των χθεσινών γεγονότων, καθώς και τους χειρισμούς σε ό,τι αφορά την προεδρία της Βουλής, θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SigmaLive, ήδη στο ΑΚΕΛ πραγματοποιήθηκε συνεδρία με σκοπό την ανταλλαγή

απόψεων, αναφορικά με τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών.

Την ερχόμενη Παρασκευή 27 Μαΐου 2016 στις 3:00μμ, το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος θα συνέλθει. Ακόμη, τη Δευτέρα 30 Μαΐου 2016 στις 10:00πμ θα συνέλθει και η Κεντρική Επιτροπή.

Σε σημερινή ανακοίνωσή του, το ΑΚΕΛ διαβεβαίωσε κυπριακό λαό ότι "ως η μεγαλύτερη δύναμη της αντιπολίτευσης θα παραμείνει στην πρώτη γραμμή του αγώνα, υπερασπιζόμενο τα δίκαια της Κύπρου, των εργαζομένων και του λαού μας".

Χθες η απογοήτευση στο πρόσωπο του ΓΓ του κόμματος Άντρου Κυπριανού, ήταν εμφανής.

«Σίγουρα δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα», ήταν τα πρώτα λόγια του Γ.Γ του κόμματος.

Στην συνέχεια ο κ.Κυπριανού, σχολίασε τον παράγοντα "αποχή", αναφέροντας ωστόσο, ότι το ΑΚΕΛ θα επανέλθει εκεί που πραγματικά του αξίζει.

Πάντως, παρά την απώλεια της τάξης του 7,1% που σημειώθηκε, ο κ. Κυπριανού συνεχάρη με το χαμόγελο στα χείλη τόσο τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς όσο και τους βουλευτές του ΑΚΕΛ που θα εκπροσωπούν τον λαό στην νέα βουλή.

Φωτογραφίες Γιώργος Μιχαήλ

Keywords
Τυχαία Θέματα