«Από μικρός ήμουν και είμαι ΑΠΟΕΛ»

Ο παλαίμαχος άσος Δημήτρης Ιωάννου, ένας από τους σπουδαιότερους αμυντικούς που ανέδειξε το κυπριακό ποδόσφαιρο, έκανε δηλώσεις στον «Active», λέγοντας μεταξύ άλλων, ποια ομάδα υποστηρίζει. Ο παλιός παίκτης του ΑΠΟΠ, του Απόλλωνα και της Ανόρθωσης, δήλωσε ότι είναι από μικρός υποστηρικτής του ΑΠΟΕΛ, αλλά κι ότι θέλει να πάρει το κύπελλο ο Ολυμπιακός.

Σε ερώτηση, ποια ομάδα θέλει ο ίδιος,

να πάρει το κύπελλο, απάντησε: «Θέλω να σπάσει το κατεστημένο και να το πάρει ο Ολυμπιακός. Πόσες φορές θα δούμε τον Ολυμπιακό σε ένα τελικό και να διεκδικεί το κύπελλο;».

Για το πρωτάθλημα και ποια ομάδα θα είδε να δει με τον τίτλο στα χέρια, ανέφερε: «Είναι δύσκολη πρόβλεψη. Εγώ θα ήθελα να το πάρει ο ΑΠΟΕΛ. Λέω θα ήθελα. Από τους τρεις, όποιος και να το πάρει θα είναι δίκαιο. Έχουν κάνει πολύ καλά παιχνίδια, δεν είναι τυχαία εκεί. Να κάνω μια πρόβλεψη; Τι να πω; Να το πάρει ο Απόλλων που έπαιξα εκεί».

Όσο για την οπαδική του προτίμηση; «Θα πω την πραγματικότητα, χωρίς να κρυφτώ από κανέναν, ούτε φοβάμαι να εκφραστώ. Από μικρός ήμουν ΑΠΟΕΛ. Λόγω του Μαντζουράκη δεν κατέληξα στον ΑΠΟΕΛ, που ήταν προπονητής τότε στον ΑΠΟΕΛ. Αν θυμάστε η προσφορά ήταν 25.000 λίρες και ο Απόλλων έδωσε 45.000 λίρες και ο ΑΠΟΠ με έδωσε στον Απόλλων. Αλλά, έντιμα σας λέω από μικρός ήμουν και είμαι ΑΠΟΕΛ άσχετα εάν έπαιξα για χρόνια σε Απόλλωνα και Ανόρθωση».

Keywords
Τυχαία Θέματα