«Από τα καλύτερα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα το Κυπριακό»

Τα καλύτερα λόγια για την ΑΕΛ και το Κυπριακό ποδόσφαιρο είπε σε συνέντευξη του στην Record ο κεντρικός αμυντικός των γαλαζοκιτρίνων Αντρέ Τειξέιρα. Ο Πορτογάλος δήλωσε πανευτυχής για το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Αλκή και τόνισε ότι η ΑΕΛ θα πετύχει τους στόχους της σεζόν.

Για το γκολ που πέτυχε:
«Δεν έχω σκοράρει από

το 2015. Όπως καταλαβαίνετε η χαρά μου ήταν τεράστια και μου δίνει κίνητρα για να συνεχίσω να εργάζομαι σκληρά. Οι φίλοι μου στην Πορτογαλία μου έστειλαν αμέσως μηνύματα».

Αν εγκλιματίστηκε στην Κύπρο:
«Ήταν πιο εύκολο απ’ ότι περίμενα. Ο προπονητής και οι παίκτες μας βοήθησαν αρκετά. Η πόλη είναι ήσυχη, ο καιρός είναι καλός και ο σύλλογος ποντάρει σε μεγάλο βαθμό στις συνθήκες εργασίας, ειδικά σε ένα νέο κέντρο εκπαίδευσης».

Για τους στόχους της ΑΕΛ:
«Είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να το κάνουμε. Υπάρχουν δυο παιχνίδια για να ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος και στη συνέχεια στα πλει οφς είναι μόνο ντέρμπι. Έχουμε την ομάδα και την ποιότητα για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το Κυπριακό ποδόσφαιρο:
«Δεν υπάρχουν μόνο Πορτογάλοι, παίζουν και παίκτες από διάφορες χώρες ειδικά στις μεγάλες ομάδες. Έχουν πολλά ταλέντα. Είναι έντονο ποδόσφαιρο και η αλήθεια είναι από τα καλύτερα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα