Απόδραση με πρόκριση από το Αυγόρου

Σπουδαία ανατροπή και πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας πέτυχε η Ολυμπιάδα Νεαπόλεως που ανέτρεψε την ήττα 2-3 που δέχθηκε στην έδρα της προ εβδομάδας και κέρδισε το ΘΟΙ στο Αυγόρου με 3-1 σετ εξασφαλίζοντας την πρόκριση. Στους «4» η ομάδα του Χρ. Σιαντρή θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες στις 11 και 17 Απριλίου 2018 την πρωταθλήτρια Ανόρθωση. Το ΘΟΙ

προηγήθηκε, αλλά δεν μοπόρεσε να ολοκληρώσει την υπόθεση πρόκριση και αποχαιρέτησε τη σεζόν.

Η παράδοση που θέλει τις δυο ομάδες να προσφέρουν αμφίρροπα παιχνίδια συνεχίστηκε και στο πρώτο σετ με το ΘΟΙ να εκμεταλλεύεται την υπεροχή της στους τελευταίους πόντους και να κερδίζει με 25-23 βάζοντας βάσεις πρόκρισης.

Εντελώς αλλαγμένη η Ολυμπιάδα στο δεύτερο σετ επιβλήθηκε κατά κράτος, κέρδισε με 16-25, ισοφάρισε σε 1-1 Κι αναπτέρωσε τις ελπίδες πρόκρισης.

Με την ψυχολογία στα ύψη η Ολυμπιάδα επιβλήθηκε στα άλλα δυο σετ με 18-25 και 21-25 , κέρδισε με 1-3 σετ τον αγώνα και «πέταξε» για τους «4».

ΘΟΙ ΑΥΓ. (Λ. ΝΟΒΑΚΩΦ): Χαραλάμπους, Παπαδόπουλου, Κωνσταντίνου, Χρίστου, Μιχαήλ, Χατζηκωνσταντίνου- Λίμπερο: Κούτα. – Αλλαγές: Χρυσάνθου.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν. (ΧΡ. ΣΙΑΝΤΡΗΣ): Γ. Μαραγκού, Κολοκοτρώνη, Οικονομίδου ,Ντίπερν, Χαραλάμπους, Προκοπίου –Λίμπερο: Χρ. Μαραγκού. – Αλλαγές: Ψιλογένη, Κωνσταντίνου.

Keywords
Τυχαία Θέματα