ΑΠΟΕΛ: Αριθμοί που τρομάζουν…

Τεράστια νίκη (9-0) με έξι διαφορετικούς σκόρερ για τον ΑΠΟΕΛ που συνέχισε στις ψηλές πτήσεις και κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα σε μια δύσκολη έδρα.


Οι ποδοσφαιριστές του Τιμούρ Κετσπάγια έδωσαν ρεσιτάλ αποτελεσματικότητας σε άλλο ένα παιχνίδι και επέστρεψαν στην κορυφή του πρωταθλήματος έχοντας τρεις βαθμούς διαφορά από την δεύτερη ΑΕΚ. Ο Γιώργος Εφραίμ

έκανε την αρχή και από κει και πέρα ήταν θέμα χρόνου για τον ΑΠΟΕΛ να τελειώσει το παιχνίδι, παρουσιάζοντας εκπληκτικό ποσοστό στο σκοράρισμα. Πολύ λίγες ήταν οι ευκαιρίες που πήγαν χαμένες για τους «γαλαζοκίτρινους» που έφτιαξαν πάνω-κάτω 13-14 φάσεις μπροστά από την εστία του Στεινμπορς. Η απίστευτη αποτελεσματικότητα των ποδοσφαιριστών χάρισαν και το διαστημικό σκορ για τον ΑΠΟΕΛ.

Χαρακτηριστικό ήταν το γεγονός ότι μέχρι το 60 ο ΑΠΟΕΛ έφτιαξε εξι φάσεις και πέτυχε έξι γκολ!!! Μπορεί να ακούγεται απίστευτο, ωστόσο είναι πραγματικότητα. Στο τελευταίο μισάωρο η Σαλαμίνα έριξε λευκή πετσέτα και οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ έφτιαξαν περισσότερες φάσεις σημάδεψαν και το δοκάρι και ήταν θέμα χρόνο το σκορ να πάρει μεγάλες διαστάσεις.

Τα θετικά για την ομάδα του Κετσπάγια είναι πάρα πολλά, ωστόσο όπως τόνισε και ο εκπρόσωπος της ομάδας μετά το τέλος του αγώνα είναι απλά τρεις βαθμοί και τίποτα περισσότερο.

Με τα 9 γκολ κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα ο ΑΠΟΕΛ έφτασε τα 38 και σκοράρει κατά μέσο όρο 5 γκολ ανά παιχνίδι!!!

Θετικό και το γεγονός ότι ο Βάτερμαν κράτησε για τέταρτο σερί παιχνίδι την εστία του ανέπαφη.

Keywords
Τυχαία Θέματα