ΑΠΟΕΛ: Διαφωνούμε κ. Κρίστιανσεν

Διαφωνούμε με την τοποθέτηση του κ Τόμας Κριστιάνσεν ότι δεν δίνει χρόνο συμμετοχής στον Στάθη Αλωνεύτη διότι οι Βάντερ, Εφραίμ και Γιαννιώτας είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Δηλαδή η συμμετοχή του θα εξαρτηθεί στο τι πράττουν οι τρεις συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές; .

Με αυτή την τοποθέτηση του τοποθετεί τους τρεις αξιόλογους ποδοσφαιριστές χωρίς αμφιβολία ψηλά στις προτιμήσεις του και τον Αλωνεύτη σε δεύτερη μοίρα. Μέχρι τώρα

θα μπορούσε να έπαιρνε τουλάχιστο χρόνο συμμετοχής. Όμως δεν το έπραξε. Ο Στάθης Αλωνεύτης είναι ένας ποδοσφαιριστής , που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι γνωστή η αξία του. Ακόμη και στο χθεσινό αγώνα με την Ανόρθωση , θα μπορούσε να τον έριχνε στη μάχη, αφού ο ΑΠΟΕΛ ήθελε τη νίκη. Εκεί πήγαινε η κοινή λογική. Όμως προτίμησε , κάτι διαφορετικό με την είσοδο στον αγώνα του ανασταλτικού χαφ Αρτυματά. Δεν έχουμε τίποτα με τον νεαρό άσο του ΑΠΟΕΛ, αλλά αντίθετα πιστεύουμε πάρα πολύ στην αξία του . Απλά διαφωνούμε με την κίνηση του Δανού τεχνικού, σε ένα χρονικό σημείο που ο ΑΠΟΕΛ ήθελε να σκοράρει και να πάρει τη νίκη στο Αντώνης Παπαδόπουλος.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές, θα πρέπει να παίρνουν χρόνο συμμετοχής. Η απραξία κάνει κακό και στην ψυχολογία. Το ίδιο ισχύει και για τον Ούρκο Πάρντο, αφού και αυτός θα μπορούσε να αγωνιστεί μέχρι τώρα. Αυτή είναι η άποψη μας. Αυτό πράττει ο Ιμανόλ Ιντιακέθ στην ΑΕΚ( δίνει χρόνο σε όλους και σε νεαρούς) και φαίνεται ότι μέχρι τώρα πιάνει τόπο. Κανείς ποδοσφαιριστής δεν θα μπορέσει να προσφέρει τα αναμενόμενα , όσο βρίσκεται στον πάγκο ή στην εξέδρα. Το χειρότερο είναι να μένουν εκτός ποδοσφαιριστές οι οποίοι μπορούν να προσφέρουν τα αναμενόμενα. Ο χρόνος θα δείξει αν ο Αλωνεύτης θα πάρει τον απαιτούμενο χρόνο συμμετοχής ή εάν θα μπορέσει να ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα. Όμως με τον τρόπο σκέψης του Τόμας Κρίστιανσεν θα πρέπει να κάνει αρκετή υπομονή , αφού κάποιος από τους Βάντερ, Γιαννιώτα και Εφράιμ , θα πρέπει να βρεθεί εκτός ρυθμού, για να μπορέσει να αγωνιστεί. Διαφωνούμε κ Κριστιάνσεν και έντονα μάλιστα. Τώρα αν δώσει την ευκαιρία στον Αλωνεύτη και δεν μπορέσει να προσφέρει τα αναμενόμενα, τότε θα είναι διαφορετικά τα δεδομένα. Ο χρόνος θα δείξει.

Keywords
Τυχαία Θέματα