ΑΠΟΕΛ: Τα σενάρια για Αίλτον Αλμέιδα

Άρχισαν και πάλι τα σενάρια για τον Αίλτον Αλμέιδα. Πληροφορίες που βγήκαν στην επιφάνεια κάνουν αναφορά ότι ήδη έγινε επαφή με τον ποδοσφαιριστή και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις. Δεν ξέρουμε ποια είναι η ετοιμότητα του ποδοσφαιριστή και τι ποσό θα πρέπει να δαπανήσει ο ΑΠΟΕΛ για να επιστρέψει στον Αρχάγγελο , όμως θα πρέπει να αξιολογηθούν όλοι οι παράμετροι μιας ενδεχόμενης συνεργασίας.

Σίγουρα κανείς δεν αμφισβητεί την αξία του ποδοσφαιριστή , όμως αυτή την ώρα ο ΑΠΟΕΛ

δεν χρειάζεται κινήσεις εντυπωσιασμού. Άλλα να αξιολογήσει η τεχνική ηγεσία και η διοίκηση το τι θα κάνει με τους παίκτες που έφεραν στον Αρχάγγελο πριν λίγους μήνες και βεβαίως τι θα γίνει με τους Πιατκόφσκι και Στίλιτς. Το να διώχνεις παίκτες , μετά από λανθασμένες αποφάσεις και να φέρνεις άλλους , αυτό συνεπάγεται με οικονομική ζημιά. Λάγο, Μπρεσάν και Ντε Καμάργκο ουσιαστικά δεν πήραν τα απαιτούμενα λεπτά συμμετοχής. Ειδικά ο πρώτος δεν φόρεσε ακόμη την φανέλα του ΑΠΟΕΛ.

Αν ερχόταν ο Αίλτον πριν 2 μήνες ίσως να ήταν πολύ διαφορετικά τα δεδομένα. Ο χρόνος θα δείξει, αν υπάρξει ή όχι κάτι με τον Αίλτον και τι θα γίνει με τους υφιστάμενους παίκτες. Το σίγουρο είναι ότι επιβάλλεται να παρθούν σωστές αποφάσεις, ειδικά με τα την μη υλοποίηση του μεγάλου στόχου που ήταν η πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λίγκ

Keywords
Τυχαία Θέματα