Απόλλων: Έντονος προβληματισμός

Έντονος είναι ο προβληματισμός στον Απόλλωνα , μετά την ήττα απο την Ανόρθωση. Οι ''κυανόλευκοι'΄' πήραν αυτό που άξιζαν και έχασαν την ευκαιρία να κάνουν το πιο αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου , μετά την ήττα του ΑΠΟΕΛ΄.

Αν οι ποδοσαιριστές και ο Ιοαν Αντόνε έκαναν σωστά τη δουλειά τους θα έφταναν στο +4 και θα είχαν σοβαρό προβάδισμα για να υλοποιήσουν τον στόχο τους. Είναι φανερό ότι ο Απόλλων στους αγώνες των πλεϊοφ υστερεί , απο την παρουσία του που είχε στην κανονική διάρκεια του μαραθωνίου.

Σίγουρα η ήττα απο την Ανόρθωση ταρακούνησε

και ο προβληματισμός είναι έντονος. Στις 18 Απριλίου που είναι ορισμένος ο επόμενος δύσκολος αγώνας με την Ομόνοια μέσα στο Γ.Σ.Π , οι κυανόλεκοι θα πρέπει να παρουσιαστούν αρκετά διαφορετικοί. Υπάρχει χρόνος για να γινει η αυτοκριτική και να γίνουν αυτά που πρέπει για να συνεχίσει η ομάδα την προσπάθεια της , αποφασισμένη για να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου. Είναι απόλυτα φυσιολογικό να υπάρχει πίεση , μετά την εμφάνιση και την ήττα απο την Ανόρθωση. Η διοίκηση σίγουρα θα αξιολογήσει την όλη κατάσταση και αναμένεται να κάνει τις απαιτούμενες συστάσεις ενόψει της συνέχειας.

Ο κόσμος που ήρθε μαζικά στο γήπεδο, πικράθηκε. Ο Απόλλων όμως είναι στην κορυφή και πολλά θα εξαρτηθούν απο τους ποδοσφαιριστές της ομάδας αν θα διατηρηθούν στο πιο ψηλό σκαλοπάτι του βαθμολογικού πίνακα.

Η μόνη παρηγορία μετά την χθεσινή ήττα είναι ότι δεν τον έφερε στο καναβάτσο, που τα δεδομένα θα ήταν χειρότερα.

Ο Απολλων καλείται να σηκώσει κεφάλι , αν θέλει να στεφθεί πρωταθλητής. Σίγουρα η αποστολή τώρα θα είναι πιο δύσκολη. Διότι στο κόλπο του τίτλου μπήκε και η ΑΕΚ

Keywords
Τυχαία Θέματα