Απόλλων: Καμία βιασύνη

Για να ολοκληρωθεί το πρώτο και βασικό μέρος του προγραμματισμού του Απόλλωνα μετά και την απόκτηση του, Χαϊμέ Σιμόες, έμεινε να αποκτηθεί ακόμα ένας ποδοσφαιριστής που πιθανότατα θα αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή ως 8άρι. Στον Απόλλωνα δεν βιάζονται για να κλείσουν την τελευταία τους μετεγγραφή αφού ο κ. Εμάνουελ ψάχνει τον ιδανικό ποδοσφαιριστή που θα ταιριάξει στα πλάνα του. Ήδη ο Πορτογάλος τεχνικός εξετάζει κάποιες περιπτώσεις και μόλις έρθει η ώρα θα πάρει την απόφασή του.

Εννοείται ότι στον Απόλλωνα ψάχνουν και τον επιθετικό που θα αντικαταστήσει τον Σανγκόι, αν ο Αργεντινός άσος

αποχωρήσει από την ομάδα, που μοιάζει και το πιθανότερο σενάριο. Ήδη ο τεχνικός της λεμεσιανής ομάδας, σε συνεργασία με τον πρόεδρο Νίκο Κίρζη, ψάχνουν την καταλληλότερη επιλογή, που θα είναι και η πιο δυνατή μετεγγραφή της ομάδας την παρούσα μετεγγραφική περίοδο.

Οι σκέψεις του κόουτς
Την τελευταία του προπόνηση επί κυπριακού εδάφους θα πραγματοποιήσει σήμερα το απόγευμα ο Απόλλωνας. Οι «κυανόλευκοι» προπονήθηκαν και χθες ενώ αύριο το μεσημέρι θα αναχωρήσουν για το Κισινάου και το απόγευμα θα προπονηθούν στο στάδιο Ζίμπρου όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας με τη Σαξάν την Πέμπτη. Ο Πέδρο Εμανουέλ αναμένεται ότι στη σημερινή προπόνηση θα δοκιμάσει τα τελικά του πλάνα όσον αφορά την 11άδα που θα παρατάξει στο ντεμπούτο του στον πάγκο της λεμεσιανής ομάδας. Ουσιαστικά τα ερωτήματα είναι τρία. α) Ποιος θα παίξει στο κέντρο της άμυνας δίπλα από τον Γκουλιόν; Αν είναι ο Νούνο Λόπες, τότε δεξιά θα αγωνιστεί ο Στυλιανού. β) Ποιος θα είναι ο τρίτος στο κέντρο δίπλα από Σακέτι και Κυριάκου με τον Ρόσα να έχει προβάδισμα έναντι του Στογιάνοβιτς; γ) Και ποιος θα είναι στο φτερό μαζί με Παπουλή και Κολοκούδια, με τον Ζοάο Πέδρο να έχει τον πρώτο λόγο για να πάρει φανέλα βασικού;

Keywords
Τυχαία Θέματα