Απόλλων: Όλα κινούνται γύρω από τον τελικό

Σε ρυθμούς τελικούς κινούνται όλοι στον Απόλλωνα. Η ομάδα ξεκίνησε την προετοιμασία της για τον μεγάλο αγώνα της μεθεπόμενης Τετάρτης, οι οπαδοί τρέχουν στην μπουτίκ και στον ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. για να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους, η διοίκηση διοργανώνει την Πέμπτη συνέντευξη Τύπου και δείπνο για την παρουσίαση των χορηγών του τελικού, ενώ ψες ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα βρέθηκε στο κεντρικό οίκημα των οργανωμένων οπαδών και «ντοπαρίστηκε» ενόψει τελικού.


Αυτή τη στιγμή το ενδιαφέρον όλων είναι στραμμένο στους ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και ακόμα δεν είναι

ξεκάθαρο αν θα είναι στην διάθεση του κ. Εμάνουελ στις 18 του μήνα. Πρόκειται για τους Μάγκλιτσα, Ελίζιο, Στογιάνοβιτς και Σλάβτσεφ. Ο Κροάτης καρδιοχτύπησε τους πάντες την προηγούμενη εβδομάδα όταν ένιωσε εκ νέου ενοχλήσεις. Φαίνεται όμως ότι δεν είναι κάτι σοβαρό και λογικά θα είναι στη διάθεση του προπονητή του. Μέχρι την Πέμπτη το αργότερο θα δοκιμάσει να μπει σε φουλ ρυθμούς και αν τα καταφέρει, τότε η παρουσία του στον τελικό πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Καλού κακού πάντως, ο κ. Εμάνουελ προετοιμάζεται για κάθε ενεχόμενο. Ο Ελίζιο τραυματίστηκε στον επαναληπτικό ημιτελικό με τον ΑΠΟΕΛ στις 20 Απριλίου. Είναι δηλαδή εκτός 20 ημέρες. Μέχρι τον τελικό υπάρχει ακόμα μια εβδομάδα και στον Απόλλωνα ελπίζουν ότι ο Βραζιλιάνος αριστερός ακραίος μπακ θα είναι έτοιμος. Στο περιθώριο του αγώνα του περασμένου Σαββάτου, ο Ελίζιο μάς είπε ότι ελπίζει να προλάβει. Ο Στογιάνοβιτς τραυματίστηκε μόλις το Σάββατο. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, υπέστη σφίξιμο στον δικέφαλο και ξεκίνησε ειδικό πρόγραμμα για να είναι έτοιμος για τον τελικό κυπέλλου, στις 18 του μηνός. Και για τον Σέρβο οι επόμενες ημέρες είναι καθοριστικές. Τέλος, ο Σλάβτσεφ δεν κατάφερε να μπει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων και είναι αμφίβολος. Η αλήθεια είναι πως η περίπτωσή του ανησυχεί λιγότερο, γιατί υπάρχουν οι ποδοσφαιριστές στη μεσαία γραμμή για να καλύψουν τυχόν απουσία του.


Ο Πορτογάλος τεχνικός της λεμεσιανής ομάδας ξεκίνησε να καταστρώνει τα πλάνα του για το πώς θα παρατάξει τον Απόλλωνα στον τελικό. Ο κ. Εμάνουελ μαζί με τους συνεργάτες του θα παρακολουθήσουν παιγνίδια της Ομόνοιας για να καταλήξουν στο πλάνο που θα θεωρήσουν ως το ιδανικό, ώστε να φθάσει η ομάδα στην κατάκτηση του κυπέλλου. Η αλήθεια είναι πως στα τρία παιγνίδια πρωταθλήματος με τους «πράσινους», οι «κυανόλευκοι» πραγματοποίησαν μέτριες εμφανίσεις. Αυτό είναι κάτι που λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη του ο κ. Εμάνουελ, έτσι ώστε η ομάδα του να παρουσιαστεί στον σημαντικότερο αγώνα κόντρα στην Ομόνοια με το καλό της πρόσωπο , προκειμένου να φθάσει στην κατάκτηση του κυπέλλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα