Απόλλων: Το καλύτερο σενάριο…

Σε τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου στοχεύει η ομάδα του Απόλλωνα. Οι γαλάζιοι αντιμετωπίζουν κατά σειρά Ομόνοια, ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση και εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κάποιος το τι θα σημαίνει για την ομάδα της Λεμεσού να πετύχει τα 3 στα 3.

Θα μπει στα play-off από την κορυφή της βαθμολογίας και σίγουρα η αυτοπεποίθηση και η δυναμική που θα αποκτήσει θα είναι ακόμη μεγαλύτερη.

Από την άλλη τα επέμενα τρια

ντέρμπι που απομένουν για την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος είναι σημαντικά αλλά σε καμιά περίπτωση δεν είναι καθοριστικά.

Ακόμη και τα αποτελέσματα να μην έρθουν στον Απόλλωνα υποστιρίζουν πως το πρωτάθλημα θα έχει δρόμο ακόμη αρκετό. Ωστόσο από τη στιγμή που η ομάδα του Ιοάν Αντόνε βρίσκεται στην κορυφή και εξαρτάται αποκλειστικά από τα δικά της πόδια…εκεί θέλει να παραμείνει.

Για αυτό και στην ομάδα της Λεμεσού γνωρίζουν ότι έχουν περισσότερα να κερδίσουν από το να χάσουν στα τρία πρώτα ντέρμπι από τα συνολικά 13 που τους περιμένουν μέχρι τον Μάιο για να δουν αν θα επιστρέψουν στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου μετά από 9 χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα