Μπαρτσελόνα - Οσασούνα 4-0: Τεσσάρα-φόρος τιμής στον Θεό!

Ο κάλλιστος Γκριεζμάν (γκολ-ασίστ) και η ανεβασμένη Μπαρτσελόνα του Ρόναλντ Κούμαν ακολούθησαν το νόημα του Λιονέλ Μέσι, τιμώντας τον Θεό, Ντιέγκο Μαραντόνα με τεσσάρα επί της Οσασούνα (4-0) και πατώντας το «restart» στη σεζόν.

Η Μπαρτσελόνα από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού είχε την κατοχή με την Οσασούνα ωστόσο να πιέζει ψηλά και να προσπαθεί να δυσκολεύσει τους Καταλανούς. Στο 16' οι μπλαουγκράνα απείλησαν με τον Γκριεζμάν, ο οποίος ήταν άστοχος. Στο 18' ο Μπούντιμιρ απάντησε για τους φιλοξενουμένους με άστοχη προβολή μπροστά από τον Τερ-Στέγκεν, με την μπάλα να περνάει

ψηλά άουτ.

Στο 29ο λεπτό η Μπαρτσελόνα πήρε το προβάδισμα. Ο Άλμπα έβγαλε την σέντρα από τα αριστερά την μπάλα έπειτα από ωραία πάσα του Μέσι. Ο Δανός με δυσκολία την έστειλε στην εστία του Ερέρα για το 1-0, αφού πρώτα ο Κοουτίνιο δεν κατάφερε να σκοράρει.

Στο 40' η Οσασούνα βρίσκει δίχτυα με τον Μπούντιμιρ, αλλά ο διαιτητής σφύριξε οφσάιντ καθώς ο Οϊέρ ήταν εκτεθειμένος στην αρχή της φάσης. Έτσι, στο 43ο λεπτό, οι Καταλανοί κατάφεραν να αποκτήσουν διαφορά δύο τερμάτων. Ο Γκριεζμάν πραγματοποίησε τρομερό σουτ εκτός περιοχής, νικώντας τον Ερέρα για το 2-0.

Η Οσασούνα μπήκε με διάθεση να πιέσει ψηλά στο δεύτερο μέρος, όμως πάλι η Μπαρτσελόνα ήταν εκείνη που πέτυχε γκολ. Στο 57' ο Γκριεζμάν έκλεψε την μπάλα, ο Μπρέιθγουεϊτ έγινε αποδέκτης της στην περιοχή, εκείνος κόπηκε από τον Ρονγκάγκλια και στη συνέχεια ο Βραζιλιάνος σκόραρε με ασίστ του Γάλλου.

Στο 68' ο Τόρες σούταρε μέσα από την περιοχή, σημαδεύοντας το δοκάρι των Καταλανών. Δύο λεπτά αργότερα, ο Ντεμπελέ βρήκε δίχτυα, όμως το γκολ ακυρώθηκε, αφού ο Τρινκάο που έδωσε την ασίστ ήταν εκτεθειμένος. Όμως τελικά, στο 73ο λεπτό η Μπαρτσελόνα έκανε το 4-0 με ένα άπιαστο σουτ του Μέσι έξω από την περιοχή αφιερώνοντας το γκολ στον Ντιέγκο Μαραντόνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπαρτσελόνα #45 Οσασούνα 4#450, Τεσσάρα#45φόρος, Θεό,bartselona #45 osasouna 4#450, tessara#45foros, theo