Χριστοφή: «Χρειαζόταν ένας επενδυτής που θέλει να κάνει καλό στην ομάδα»

Τη συμφωνία εταιρίας και σωματείου της Ομόνοιας που πέρασε από... σαράντα κύματα σχολίασε ο Ευαγόρας Χριστοφή.

Ο παλαίμαχος άσος των «πρασίνων» μίλησε στον Super Sport για...

...τη συμφωνία: «Είναι ένα πολύ καλό νέο για όλο τον κόσμο της Ομόνοιας. Η παραίτηση του προέδρου ήταν ξαφνική και επειδή πολύς κόσμος δεν ξέρει τις λεπτομέρειες, ούτε και εγώ γνωρίζω πολλά πράγματα, αλλά από τη στιγμή που υπάρχει συμφωνία, θα συνεχιστεί ο προγραμματισμός χωρίς προβλήματα.

Τα τελευταία δύο χρόνια έγιναν λάθη στον προγραμματισμό και η πορεία το έδειξε. Πρέπει να υπάρχει μία ηρεμία την ώρα που θα γίνει ο προγραμματισμός της ομάδας, γιατί είναι η βάση για να πάει η ομάδα καλά».

evagoras-xristofi.jpg

...τον Παπασταύρου: «Η Ομόνοια ήταν σε μία πάρα πολύ δύσκολη οικονομική θέση και υπογράφτηκε ένα μνημόνιο με τον κο Παπασταύρου για να σωθεί η ομάδα. Δεν ξέρω τις λεπτομέρειες, αλλά τα βλέπω σαν ένας άνθρωπος που αγαπά την Ομόνοια. Ο Παπασταύρου είναι ένας επενδυτής, είναι κάτι που πρέπει να χωνέψουμε. Ο άνθρωπος βάζει κάποια λεφτά και θέλει μία εξασφάλιση».

...τους επενδυτές: «Άλλοι επενδυτές επιλέγουν να πάρουν ομάδες χωρίς πολύ κόσμο, για να μην βρίσκουν τις αντιδράσεις του κόσμου, όπως η Ομόνοια. Δεν είναι κακό να υπάρχει αντιπολίτευση. Χρειαζόταν ένας επενδυτής που θέλει να κάνει καλό στην ομάδα, έχει δώσει χαρά με τους τίτλους. Βέβαια και οι επενδυτές που ανέλαβαν τον Άρη και την Πάφο έχουν κάνει επενδύσεις, έχουν φτιάξει προπονητικά κέντρα και βλέπουν μακριά. Αυτό θέλει να κάνει και ο Παπασταύρου».

Keywords
Τυχαία Θέματα