Δηλώσεις Βούλγαρου Πρέσβη σε Κύπρο για δολοφονίες 35χρονου(ΒΙΝΤΕΟ)

Δηλώσεις σε βουλγαρικό ΜΜΕ έκανε ο πρέσβης της Βουλγαρίας στην Κύπρο κ. Lyubomir Todorov, με αφορμή τις δολοφονίες γυναικών στην Κύπρο από τον «Ορέστη» ο οποίος έχει και ρίζες από την Βουλγαρία.

Ο κ. Τοdorov εξήγησε ότι δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το εάν έχουν βρεθεί εξαφανισμένοι Βούλγαροι. Δημοσίευση. «Πρόσφατα δημοσιεύτηκε ένας κατάλογος αγνοουμένων

προσώπων από τις κυπριακές αρχές. Περιέχει περίπου 30 ή 32 ονόματα των διαφόρων εθνικοτήτων, μεταξύ των οποίων 3 Βούλγαροι. Θα πρέπει να ξέρετε ότι δεν εξαφανίστηκαν πρόσφατα, αλλά τα προηγούμενα χρόνια από το 1999», είπε.

Σε αυτό το πλαίσιο πρόσθεσε στην Πρεσβεία δεν υπάρχουν επίσημες ή ανεπίσημες πληροφορίες για το αγνοούμενο 16χρονο κορίτσι. Ο διπλωμάτης πρόσθεσε επίσης ότι δεν είχαν οποιαδήποτε σχέση με την μητέρα του 35χρονου καθομολογία δολοφόνου Ν.Μ που καταγόταν από την Stara Zagora και χώρισε από τον πατέρα του πριν από μερικά χρόνια.

Ο Βούλγαρος Πρέσβης μίλησε για συγκλονισμός και αποτροπιασμό που επικρατεί στην Κυπριακή κοινωνία που για πρώτη φορά βιώνει όπως είπε τέτοιου είδους υπόθεση πολλαπλών δολοφονιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα