Διπλό πλήγμα στην Ανόρθωση πριν το ντέρμπι με την ΑΕΛ

Το οριστικό νοκ άουτ της από την κούρσα διεκδίκησης του τίτλου και ενδεχομένως ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου μέσω του πρωταθλήματος θα επιχειρήσει να αποτρέψει η Ανόρθωση στο εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΛ την ερχόμενη Κυριακή.

Ο σύλλογος της Αμμοχώστου είναι ο μόνος δίχως νίκη (και με δύο αφλογιστίες) στα πλέι οφ, αλλά στην προσπάθεια να φτάσει στην πρώτη του επιτυχία θα πρέπει να υπερπηδήσει σημαντικά εμπόδια.

Ο τραυματισμός του Δημήτρη

Χριστοφή (σ.σ. αισθάνθηκε ενοχλήσεις μετά τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό) αποδείχθηκε σοβαρότερος του αρχικά εκτιμηθέντος και ο διεθνής μεσοεπιθετικός θα μείνει παροπλισμένος για 3-4 εβδομάδες.

Ενοχλήσεις αισθάνεται και ο Σπύρος Ρισβάνης, ο οποίος απέχει από το κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και το πιιθανότερο σενάριο είναι να λείψει από την αναμέτρηση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Αν απουσιάσει ο Ελλαδίτης στόπερ, τότε ο Κωστάκης Αρτυματάς θα παραμείνει στα στόπερ και θα έχει ως παρτενέρ του τον Μπράνκο Βργκοτς. Το ενδεχόμενο να παίξει ο Κροάτης έχοντας στο πλευρό του τον Παύλο Κορρέα φαντάζει απομακρυσμένο, ένεκα της σημασίας και της δυσκολίας του αγώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Διπλό, Ανόρθωση, ΑΕΛ,diplo, anorthosi, ael