Έχασε, αλλά έδειξε ότι μπορεί η Ομόνοια

Παρά την προσπάθειά της η Ομόνοια δεν τα κατάφερε στην Ισπανία, χάνοντας από την CAI Τερουέλ στον πρώτο αγώνα για τη φάση των 16 του CEV CUP με 3-0. Ο αγώνας ήταν ανταγωνιστικός και οι «πράσινοι» έδειξαν ότι μπορούν στον επαναληπτικό της 16ης Δεκεμβρίου στο «Ελευθερία» να παλέψουν για την πρόκριση (θέλουν νίκη με 3-0 ή 3-1) για να οδηγήσουν τον αγώνα στο χρυσό σετ.

Ο αγώνας ήταν πραγματικό ντέρμπι στα τελικά στάδια,

αφού οι δυο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ (22-22, 23-23). Πιο ψύχραιμη όμως η ισπανική ομάδα κέρδισε μετά από μάχη το πρώτο σετ σε 26 λεπτά με 25-23 και προηγήθηκε με 1-0. Η Ομόνοια χάνοντας ήδη με 2-0 προσπάθησε στο τρίτο σετ να επιστρέψει στον αγώνα και μπήκε δυνατά, αφού προηγήθηκε 2-4. Άμεση όμως ήταν η αντίδραση των Ισπανών, οι οποίοι οδήγησαν το τρίτο σετ στο πρώτο τεχνικό τάιμ - άουτ προηγούμενοι με 8-6.

Το σετ πήγαινε πόντο-πόντο (9-9, 11-10), αλλά οι Ισπανοί κατάφεραν να ξεφύγουν με 21-15 εκμεταλλευόμενοι και τα λάθη των «πρασίνων». Η απέλπιδα προσπάθεια της Ομόνοιας να μειώσει και να ξαναμπεί στον αγώνα δεν έφερε αποτέλεσμα, με συνέπεια οι Ισπανοί να πάρουν το σετ με 25-19 και τον αγώνα με 3-0 σετ.

Τα σετ: (25-23, 25-22, 25-19)
CAI Teruel: Ρόχα, Ντε Ζουάν, Γκαρθία, Ρουίθ, Βιθιάνα, Μπαρκάλα, Αλτάγιο, Ντιεντιγιού, Σεζάρ Μαρτίν, Γκάλιτς, Μ. Ροντρίγκεθ, Τορθέλο, Πιρέγια, Ο. Ροντρίγκεθ (Λίμπερο).
Ομόνοια (Σ. Σάββα): Σ. Πετρακκίδης, Αχ. Πετρακκίδης, Αλεξίου, Ρεϊνάλντο, Τούλιο, Άλβες, Αντωνίου (Λίμπερο) (Παφίτης, Σπανιάς, Αποστόλου).

Keywords
Τυχαία Θέματα