Έκαψαν το αυτοκίνητο του διαιτητή Λεόντιου Τράττου

Κακόβουλα φαίνεται, εκ πρώτης όψεως, να τέθηκε η φωτιά στο αυτοκίνητο της εταιρείας στην οποία εργάζεται ο διαιτητής Λεόντιος Τράττος και το οποίο βρισκόταν σε χώρο στάθμευσης στην πολυκατοικία όπου ο διαιτητής διαμένει σύμφωνα με Εκπρόσωπο του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας.

Ο Εκπρόσωπος της Αστυνομίας είπε ότι γύρω στις δυο τα ξημερώματα σήμερα εξερράγη πυρκαγιά στο αυτοκίνητο εταιρείας όπου εργάζεται ο 42χρονος διαιτητής το οποίο βρισκόταν στον υπόγειο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας όπου διαμένει ο Τράττος, στη Λευκωσία.

Πρόσθεσε ότι από εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή

διαπιστώθηκε ότι εκ πρώτης όψεως η φωτιά φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα με τη χρήση εύλεκτης ύλης.Το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Ο Εκπρόσωπος της Αστυνομίας είπε ότι οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Βόμβα δίπλα στο σπίτι του Ν.Κιρζη

Στο μεταξύ, εκρηκτικός μηχανισμός, ο οποίος τοποθετήθηκε σε πάρκο της Γερμασόγειας, δίπλα στο σπίτι του Νίκου Κίρζη, και εξερράγη στις 4 τα ξημερώματα. Οι αστυνομία διενεργεί έρευνες για να διαπιστωθεί κατά πόσον στόχος ήταν ο πρόεδρος του Απόλλωνα και αν η συγκεκριμένη ενέργεια αυτή συνδέεται με τον εμπρησμό του αυτοκινήτου του διαιτητή Λεόντιου Τράττου, τα ξημερώματα στη Λευκωσία.

ΠΗΓΗ - ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα