Εκλογ.Λεμεσός: ΌΧΙ σε αποκάλυψη ψηφοδελτίων επί του παρόντος

Δεν επέτρεψε αποκάλυψη και επιθεώρηση των ψηφοδελτίων, τουλάχιστον επί του παρόντος, το Εκλογοδικείο Λεμεσού, σε σχέση με την υπόθεση επανακαταμέτρησης των ψήφων για την εκλογική αναμέτρηση για τον Δήμο Λεμεσού.

Το δικαστήριο, σε αυτό το στάδιο, αποφάσισε όπως επιτρέψει το αίτημα για αποκάλυψη και επιθεώρηση των φύλλων καταμέτρησης, τα οποία καταγράφουν τα τελικά αποτελέσματα ανά κάλπη, των βιβλιαρίων με τις οδηγίες προς αντιπροσώπους για την καταμέτρηση, το φυλλάδιο οδηγιών για τη διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθηθεί σε κάθε εκλογικό κέντρο και κατά την καταμέτρηση. Ωστόσο, δεν επέτρεψε

στον παρόν στάδιο την αποκάλυψη και επιθεώρηση των ψηφοδελτίων, καθώς αυτή είναι μια διαδικασία που θα ακολουθήσει αν και εφόσον προκύψει η ανάγκη μετά την ακροαματική διαδικασία να γίνει κάτι τέτοιο.

Το Εκλογοδικείο απέρριψε τις θέσεις της πλευράς Νικολαΐδη και της Δημοκρατίας, οι οποίοι ζητούσαν να απορριφθεί ολόκληρο το αίτημα για επανακαταμέτρηση των ψήφων. Αντίθετα, το Εκλογοδικείο αποφάσισε συνέχιση της διαδικασίας στις 28 Απριλίου για οδηγίες και τις πρώτες μέρες του Μάη αναμένεται να αρχίσει η ακροαματική διαδικασία για την εν λόγω υπόθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα