Εκπτώσεις στα μαγαζιά από σήμερα – Οι λεπτομέρειες

Εκπτώσεις σε καταστήματα πώλησης ένδυσης και υπόδησης και.. επίσημα από σήμερα.

Τα γενικά καταστήματα παρέμειναν κλειστά τη μέρα της Πρωτοχρονιάς και χθες, 2 του Γενάρη.

Από σήμερα, 03.01, εκπτώσεις θα έχουν τα περισσότερα καταστήματα, ενώ ήδη αρκετά έχουν βάλει προσφορές από τις μέρες των Γιορτών, προσελκύοντας

τους καταναλωτές και ανεβάζοντας το επίπεδο αγορών συγκριτικά με πέρσι.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι το τέλος των Γιορτών, μετά δηλαδή και τα Φώτα, αναμένεται να μπουν περαιτέρω προσφορές, αφού οι έμποροι θα ανανεώσουν τα εμπορεύματά τους και είναι αναμενόμενο ότι θα πωλήσουν παλαιότερα εμπορεύματά τους σε τιμές, ενδεχομένως, και κάτω του κόστους.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat, το 2016 τα νοικοκυριά στην Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) δαπάνησαν το 4,9% της συνολικής καταναλωτικής τους δαπάνης για ενδύματα και υποδήματα, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε σήμερα η Eurostat.

Στην Κύπρο, η συνολική καταναλωτική δαπάνη για τα ρούχα βρίσκεται ακριβώς στον μέσο όρο της ΕΕ (4,9%). Μεταξύ 2006 και 2016, το μερίδιο των ενδυμάτων και υποδημάτων στις συνολικές δαπάνες των νοικοκυριών μειώθηκε στη μεγάλη πλειονότητα των κρατών μελών. Η μεγαλύτερη πτώση στη διάρκεια αυτής της δεκαετίας σημειώθηκε στη Λιθουανία (από 7,8% των συνολικών δαπανών των νοικοκυριών το 2006 σε 5,9% το 2016 ή μείωση κατά 1,9 ποσοστιαίες μονάδες), και ακολουθεί η Ελλάδα (-1,3 ποσοστιαίες μονάδες), η Ισπανία (-1,1 πμ), η Ιρλανδία, η Γαλλία, η Κύπρος και η Μάλτα (από -0,8 πμ).

Εκπτώσεις και προσφορές καταστημάτων - Όσα πρέπει να ξέρετε

Keywords
Τυχαία Θέματα