Ελλάδα: Έξι νεκροί από κορωνοϊό σε λίγες ώρες - 363 τα θύματα

Αυξάνεται ο συνολικός αριθμός των νεκρών από κορωνοϊό στην Ελλάδα, καθώς τις τελευταίες ώρες κατέληξαν άλλοι έξι άνθρωποι σε διάφορα νοσοκομεία της χώρας ανεβάζοντας τον δραματικό απολογισμό σε 362.

Στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, «έφυγε» από τη ζωή, ένας άντρας 67 ετών, χωρίς να έχει, σύμφωνα με πληροφορίες, ιδιαίτερα υποκείμενα νοσήματα.

Ακόμα ένας θάνατος καταγράφηκε στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης, καθώς

την τελευταία του πνοή άφησε ένας 84χρονος άντρας, με υποκείμενα νοσήματα.

Στο νοσοκομείο της Καβάλας «έφυγε» από τη ζωή, ένας 76χρονος με υποκείμενα νοσήματα, ενώ μια γυναίκα 86 ετών πέθανε στο νοσοκομείο Σωτηρία.

Ακόμα μια γυναίκα 74 ετών που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, με υποκείμενα νοσήματα, «έφυγε» από τη ζωή.

Στις 9:30 το πρωί στο νοσοκομείο Λάρισας έφυγε ένας ακόμη άντρας 63 ετών, ο οποίος είχε και εκείνος υποκείμενα νοσήματα.

Ο συνολικός αριθμός των νεκρών έφτασε πλέον τους 363.

Προβληματισμός στην Ελλάδα από τον αριθμό διασωληνωμένων λόγω κορωνοϊού

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στις ελληνικές Αρχές για τον μεγάλο αριθμό κρουσμάτων κορωνοϊού αλλά και τον αυξανόμενο αριθμό ασθενών που διασωληνώνονται καθημερινά.

Η προσοχή εστιάζεται στο λεκανοπέδιο της Αττικής καθώς συνεχίζει να καταγράφει ημερησίως τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων, που τις τελευταίες μέρες φτάνει τα 200.

Ενδεικτικό της κατάστασης είναι ότι από την αρχή του μήνα οι διασωληνωμένοι ασθενείς έχουν διπλασιαστεί καθώς την 1η Σεπτεμβρίου ήταν 38 ενώ χθες, 23 του μήνα ο αριθμός έφτασε τους 79.

Οι ελληνικές Αρχές έχουν εντείνει τους ελέγχους στην Αττική ενώ δεν αποκλείεται εντός των ημερών να ανακοινωθούν και νέα μέτρα. Μάλιστα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν απέκλεισε και το ενδεχόμενο του τοπικού "lockdown" στην Αττική.

Διαβάστε επίσης:

Ο κορωνοϊος εξαπλώνεται (ξανά) - Η παγκόσμια εικόνα

Κωστρίκης: Πώς από θετική βγήκε αρνητική δυο φορές η φοιτήτρια

Covid19: Ανήλθαν στους 91.149 οι νεκροί στην Ινδία, και 5.732.518 τα κρούσματα

Keywords
Τυχαία Θέματα