«Ελπίζουμε να δούμε την Ομόνοια» (ηχητικό)

Για το ντέρμπι με την Ανόρθωση την αγωνιστική εικόνα της Ομόνοιας αλλά και για το ντέρμπι που ακολουθεί με τον ΑΠΟΕΛ, μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας Αντρέας Δημητρίου.

Απόσπασμα των δηλώσεων του…περισσότερα στο ηχητικό.

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμας. Το δείξαμε πόσο πολύ τη θέλαμε. Μας ανέβασε στη βαθμολογία. Η ομάδα είχε καλή εμφάνιση χθες και έδειξε πως βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Πετύχαμε 11

γκολ σε τρια παιχνίδια. Κρατήσαμε και το μηδέν στην άμυνα».

«Η ομάδα ήταν δημιουργική και έλεγχε τον αγώνα. Καταφέραμε να πετύχουμε αυτό που θέλαμε από την αρχή. Μέχρι το 7ο το σκορ ήταν στο 2-0».

«Γενικά μας άφησαν αρκετά πράγματα ικανοποιημένους από τον αγώνα. Υπάρχουν και πράγματα που θέλουν διόρθωση. Αρχίζουμε από αύριο για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ».

Για το συνδυασμό στο 2-0: «Ήταν πράγματι ένα εντυπωσιακό γκολ που το απόλαυσαν όλοι. Με μια μπαλιά κατέληξε στον Σιέρινταν και τελείωσε άψογα τη φάση. Ήταν μια ομαδική δουλειά».

«Πέραν από την ομαδική λειτουργία της ομάδας, η τεχνική ηγεσία εστίασε την προσοχή της και στην βελτίωση της ατομικής εικόνας του κάθε ποδοσφαιριστή. Έχουν πολύ περισσότερα να δώσουν».

Για τον τραυματισμό του Μπαντιμπανγκά και την αποχώρηση του Σιέρινταν: : «Ο Σιέρινταν δεν είχε κάτι. Απλά ήταν κουρασμένος, αφού έχει αρκετά παιχνίδια στα πόδια του. Ο Ζίγκι ένοιωσε ενόχληση και ζήτησε αλλαγή. Κρίθηκε σκόπιμο πως θα πρέπει να περάσει από εξετάσεις για να διαπιστωθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Αύριο θα γνωρίζουμε τι συμβαίνει».

Ο Χριστοφή βελτιώνεται νιώθει καλύτερη αλλά η επιστροφή του υπολογίζεται αρχές Απριλίου.

Για τον ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ: «Είμαστε αισιόδοξοι πως θα δούμε την Ομόνοια. Μια καλύτερη εμφάνιση από χθες. Όλοι στεναχωρηθήκαμε πως χάσαμε το τελευταίο ντέρμπι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Να παρουσιάσουμε καλύτερο πρόσωπο»

Keywords
Τυχαία Θέματα