Ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για νεαρό επιθετικό της Λιλ

Την περίπτωση του Τζόναθαν Ντέιβιντ εξετάζει η Λίβερπουλ! Ο 21χρονος επιθετικός με καταγωγή από τον Καναδά, έχει ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του τον τελευταίο χρόνο στην Λιλ και βρίσκεται στο ραντάρ των «reds».

Η Λιλ σκέφτεται να πουλήσει ορισμένους από τους ποδοσφαιριστές της, θέλοντας να βελτιώσει τα οικονομικά της και να… σβήσει τα χρέη που έχει και μέσα σε αυτούς που μπορούν να φέρουν αρκετά χρήματα, είναι και ο Ντέιβιντ.

Η Λίβερπουλ

έχει κάνει ήδη επαφή με την Λιλ, εκφράζοντας το ενδιαφέρον της και εφόσον οι Γάλλοι αποφασίσουν να τον βγάλουν στο «σφυρί», τότε οι Άγγλοι θα κινηθούν να τον αποκτήσουν αφού τον θεωρούν έναν τρομερό ταλαντούχο και εξελίξιμο ποδοσφαιριστή.

Είναι πολύ πιθανό μάλιστα, η Λιλ να ζητήσει ένα ποσό στα 60 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον Ντέιβιντ, ο οποίος την περασμένη σεζόν είχε 13 γκολ και 3 ασίστ σε 37 ματς πρωταθλήματος.

According to reports in Canada Liverpool are interested in signing Lille's Jonathan David should Lille decide to sell the Canadian international.https://t.co/IJWKQqSnnp

— DaveOCKOP (@DaveOCKOP) August 2, 2021 

English sources tell @TSN_Sports, if Lille look to sell Canadian striker Jonathan David to raise funds because of the club’s financial challenges, Liverpool has David very high on the team’s list of potential strikers. Liverpool has long kept tabs on the Canadian’s development.

— Matthew Scianitti (@TSNScianitti) August 2, 2021

Πηγή κειμένου και φωτογραφίας: sport-fm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ενδιαφέρον, Λίβερπουλ, Λιλ,endiaferon, liverpoul, lil