Επιτελείο Χρυσόμηλου: Τα "θα" του Φαίδωνος δεν τηρήθηκαν

Ο κ. Φαίδωνος κατά την ανάληψη των καθηκόντων του το 2015, εξήγγειλε διάφορες μεγαλόστομες υποσχέσεις προς τους Δημότες που δεν τηρήθηκαν αναφέρει με γραπτή του ανακοίνωση το εκλογικό επιτελείο του υποψηφίου Δημάρχου Πάφου Άκη Χρυσόμηλου.

Δυστυχώς συνεχίζει η ανακοίνωση, οι Δημότες 20 μήνες μετά, διαπιστώνουν ότι παραπλανήθηκαν από τον κ. Φαίδωνος ο οποίος απλά έχει μείνει στα "ΘΑ" για τις περισσότερες από τις εξαγγελίες του.

Ανάμεσα σ’ αυτά πως δεν έκανε ο κ. Φαίδωνας Φαίδωνος , αναφέρει το εκλογικό επιτελείο του κ. Χρυσόμηλου είναι

ο απολογισμός του έργου του Δήμου ανά τετράμηνο, άμεση μετάδοση των συνεδρίων του ΔΣ, ανάρτηση στο διαδίκτυο των αποφάσεων του Δ.Σ. και των επιτροπών , λειτουργία δεξαμενής σκέψης.

Επίσης συνεχίζει η ανακοίνωση ο κ. Φαίδωνος δεν λειτούργησε δεξαμενή σκέψης, δεν έχει επιδιώξει ουσιαστική συνεργασία με τους φορείς της πόλης, δεν έχει εφαρμόσει νέο μοντέλο διοίκησης του Δήμου με στόχο τη διαφάνεια, την έγκαιρη και σωστή εξυπηρέτηση των Δημοτών, δεν εκπόνησε Γενικό Σχέδιο Πόλεως , δεν εφάρμοσε μέτρα και πρακτικές για την πράσινη ανάπτυξη και δεν έχει δημιουργήσει νέα ταυτότητα της πόλης με άξονες την παράδοση και την Πολιτιστική της κληρονομιά,όπως είχε δεσμευτεί.

Τέλος ο κ. Χρυσόμηλος αναφέρει πως ο κ. Φαίδωνος δεν έχει εφαρμόσει πρόγραμμα εκτέλεσης εργασιών για τα έργα ώστε να ολοκληρωθούν έγκαιρα και να μην ταλαιπωρηθούν οι καταστηματάρχες και οι πολίτες .

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα