Εθνικός: Νίκη = μισή κατηγορία (ΒΙΝΤΕΟ)

Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε το απόγευμα της Κυριακής ο Εθνικός απέναντι στον Οθέλλο. Η προσφυγική ομάδα επικράτησε σχετικά εύκολα με 3-1 στην πρεμιέρα των αγώνων κατάταξης και αποσπάστηκε εννιά βαθμούς από το σημερινό της αντίπαλο και τη ζώνη του υποβιβασμού.

Δυο τέρμα πέτυχε ο Βάλντο (17’ πεν., 50’) και ένα ο Μπέλφορντ (77’). Ο Οθέλλος μείωσε με τον Σάσι, ενώ σημάδεψε και το δοκάρι με τον Γκριγκαλασβίλι.

Ο Εθνικός κυριάρχησε στον αγώνα και δίκαια πανηγύρισε τη νίκη. Η ομάδα

του Απόστολου Μακρίδη σκόραρε νωρίς και το έργο των γηπεδούχων έγινε ασφαλώς ευκολότερο. Ο Οθέλλος δεν είχε ουσιαστικές απαντήσεις, με αποτέλεσμα να επιτρέψει στον αντίπαλο να κάνει το παιγνίδι του.

Στην επανάληψη το γρήγορο τέρμα του Εθνικού έγειρε για τα καλά την πλάστιγγα προς το μέρος του. Οι φιλοξενούμενοι μπορούσαν να μπουν ξανά στο κόλπο, αλλά ο Γκριγκαλασβίλι σημάδεψε το δοκάρι. Ότι δεν κατάφερε ο Γεωργιανός, το πέτυχε ο Μπέλφορντ κλειδώνοντας το τρίποντο για τον Εθνικό.

Το μόνο που κατάφερε ο Οθέλλος ήταν να μειώσει σε 3-1 με τον Σάσι.

Κίτρινες : Χριστοφή (4η), Αργυρίου - Ουλίσε, Χμαλάτζε, Πουτζιουρής.

Εθνικός: Bαλβέρδε, Αργυρίου, Έβερτον, Ατάντα, Χριστοφή, Ίμπσον (64΄ Ζουνίνιο), Πράκερ, Γκαρσία (73΄ Χατζηβασίλης), Στόλερ, Βάλντο (90+3΄ Γιαγκουδάκης), Μπέλφορτ.Οθέλλος: Ρόιν, Ουλίσε (53΄ Σάσι), Βασιλείου (79΄ Κυριάκου), Σπρόκελ, Γκριν, Ευθυμίου, Παναγιώτου, Χμαλάτζε (75΄ Γκαρσία), Πουτζιουρής, Γκριγκαλασβίλι, Βέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα