Χιώτης: «Με τέτοιες εμφανίσεις…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η εμφάνιση του ΑΠΟΕΛ στο πρώτο ημίχρονο, σε συνδυασμό με τη νίκη και την επιστροφή στην κορυφή της βαθμολογίας, βρίσκει τους πάντες στο γαλαζοκίτρινο στρατόπεδο ενθουσιασμένος.

Εμφάνιση που και οι ποδοσφαιριστές των επίδοξων πρωταθλητών δεν άφησαν ασχολίαστη. Σε συνομιλία που είχαμε με το τέλος του χθεσινού αγώνα με τον Διονύση Χιώτη, ο οποίος επανήλθε στην ενδεκάδα, χαρακτήρισε την εμφάνιση

του πρώτου ημιχρόνου ως την καλύτερη το τελευταίο διάστημα., γεγονός που κάνει τους πάντες αισιόδοξους. Τόνισε βέβαια ότι η νίκη επί της Ανόρθωσης ήταν ένα βήμα προς τον υλοποίηση του στόχου και τίποτα περισσότερο….

«Κάθε επιτυχία είναι επιτυχία. Ειδικά όταν η ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα χάνει βαθμούς και επανήλθαμε στην κορυφή, σίγουρα μας κάνει ακόμα πιο χαρούμενους. Όμως αυτό δεν λέει τίποτα. Έχουμε άλλα εννιά παιγνίδια, κάναμε ένα βήμα και τίποτα παραπάνω. Πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο σοβαροί για να πετύχουμε το στόχο μας».

Αν περίμενε ότι η ομάδα του θα επανερχόταν άμεσα στην κορυφή: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν περιμέναμε. Μπορεί να μην ήμασταν αυτή την Κυριακή και να ήμασταν την επόμενη. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει. Αυτό είναι το ωραίο με τα πλέι-οφ».

Αν είναι αισιόδοξος για τη συνέχεια: «Με τέτοιες εμφανίσεις είμαι αισιόδοξος. Ειδικά το πρώτο ημιχρόνο, κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση, ίσως την καλύτερη το τελευταίο διάστημα. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι». Όταν ρωτήσαμε τον Διονύση Χιώτη αν υπάρχει κάποιο θέμα με την οπισθοχώρηση στο δεύτερο ημίχρονο των τελευταίων αγώνων, ήταν αφοπλιστικός: «Δεν υπάρχει θέμα. Δεν παίζουμε και μόνοι μας. Υπάρχουν και αντίπαλοι. Αλλά σίγουρα πρέπει να βελτιωθούμε και στο δεύτερο ημίχρονο, και νομίζω θα το κάνουμε».

Για το πώς προσεγγίζουν και πως θα προετοιμαστεί η ομάδα του για το παιγνίδι της Τετάρτης είπε: «Με την ίδια σοβαρότητα όπως στο πρωτάθλημα και ελπίζω να πάρουμε την πρόκριση»

Keywords
Τυχαία Θέματα