Έτοιμη να προσφέρει ηγεμονικό συμβόλαιο στον Χάμιλτον η Φεράρι!

Η Φεράρι είναι έτοιμη να σπάσει τον... παχυλό κουμπαρά της και να προσφέρει 46.000.000 τον χρόνο, προκειμένου να ολοκληρώσει ένα άπιαστο, μέχρι πριν από λίγο καιρό, όνειρο: να φέρει στο Μαρανέλο τον Λιούις Χάμιλτον.

• Σύντομα στη διοίκηση το θέμα

Αν μας το έλεγαν πριν από έναν χρόνο- ή και λιγότερο- θα καταφεύγαμε σε ένα έργο του Σαίξπηρ και πιο συγκεκριμένα στο «Όνειρο θερινής νυκτός». 

• Ανόρθωση: Αυτός είναι ο Γιόζεφ Ζινμπάουερ!

Οι εποχές, ωστόσο, αλλάζουν: εν συνεχεία θα γινόταν Όνειρο φθινοπωρινής νυκτός, έπειτα

χειμερινής κι έπειτα... 

Κι έπειτα, τέλος τα όνειρα, ώρα για πράξεις: «Ο Λιούις Χάμιλτον στην Φεράρι». Και, αυτή τη φορά, δε μοιάζει καθόλου με τετράτροχη ουτοπία. 

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τα βρετανικά Μέσα, η Σκουντερία είναι έτοιμη να προσφέρει 46.000.000 ευρώ τον χρόνο στον 38χρονο 7 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, με στόχο να τον πείσει να πει το «ναι» και από το 2024 να ντυθεί στα κόκκινα. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι ιθύνοντες της ιταλικής ομάδας θέλουν να φτιάξουν δίδυμο Λεκλέρκ-Χάμιλτον, κάτι που «μεταφράζεται» σε αποδέσμευση του Κάρλος Σάινθ, όμως είναι διατεθειμένοι ακόμα και να συζητήσουν την άτυπη ανταλλαγή του Μονεγάσκου για χάρη του Βρετανού, κάτι που σημαίνει πως Χάμιλτον και Σάινθ θα είναι team-mates. 

Το ζητούμενο, βέβαια, είναι το τι θα κάνει η Μερσέντες, η ομάδα που έχει στις τάξεις της τον άνθρωπο των ρεκόρ στην F1 εδώ και μία δεκαετία. Ο Τότο Βολφ και οι επιτελείς των Γερμανών έχουν αναφέρει πολλάκις πως στόχος τους είναι να τον κρατήσουν πάση θυσία μαζί τους, όμως τ' αποκαρδιωτικά (πάντα λαμβάνοντας υπόψη ότι υπήρξε η πιο κυρίαρχη ομάδα στα χρονικά) αποτελέσματα της τελευταίας διετίας φαίνεται να έχουν... ξενερώσει τον Χάμιλτον. 

Για την ώρα τίποτα δεν είναι βέβαιο, πέραν της ολοένα και πιο αυξανόμενης πίεσης της Φεράρι προς τον πολυπρωταθλητή, ο οποίος αν δει πως μπορεί να έχει ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο στην Σκουντερία κάτι μας λέει πως θα γίνει Λιούις και θα πάει εκεί τρέχοντας. 

Το δέλεαρ του να σπάσει το ρεκόρ κατακτήσεων του ανυπέρβλητου Μίκαελ Σουμάχερ με τη «φανέλα» της πιο ιστορικής ομάδας του σπορ είναι τεράστιο. 

«Το να οδηγείς για την Φεράρι; Είναι ένα όνειρο για τον καθένα. Ένας στόχος που περιμένει να επιτευχθεί...», είχε πει πριν δύο χρόνια, θυμίζουμε, ο Βρετανός. 

Και για να μην ξεφεύγουμε από το σαιξπηρικό πλαίσιο, είναι βέβαιο πως στην Μερσέντες θα θέλουν ν' αντιμετωπίσουν τον όλο «χαμό» απαντώντας «Πολύ κακό για το τίποτα» και ν' ανανεώσουν το συμβόλαιο του Billion Dollar Man, την στιγμή που στην Φεράρι ευελπιστούν στο «Τέλος καλό, όλα καλά». 

Τα όνειρα μπορεί να είναι σπάνια στον στυγνό επαγγελματικό αθλητισμό, όμως δε μένουν πάντα όνειρα...

sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα