Εξάρα και πρωτιά για Μπάρσα (ΒΙΝΤΕΟ)

Με χαρακτηριστική άνεση η Μπαρσελόνα συνέτριψε με 6-1 τη Ράγιο Βαγεκάνο στο "Καμπ Νου" και επέστρεψε μετά από τέσσερις μήνες στην κορυφή της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Χατ-τρικ ο Μέσι.

Το δέλεαρ για τους "μπλαουγκράνα" ήταν πολύ μεγάλο σ' αυτό το παιχνίδι αφού μετά τη σαββατιάτικη γκέλα της Ρεάλ στο Μπιλμπάο η πρωτιά τους προσφέρθηκε απλόχερα. Το πολύ γρήγορο γκολ του Σουάρες (μόλις στο 6') έβγαλε την ομάδα του Λουίς Ενρίκε από την κατάσταση της πίεσης, ωστόσο στη συνέχεια, και ειδικά μετά το 20', η Ράγιο βγήκε μπροστά και δεν επέτρεψε

στην Μπαρτσελόνα να την απειλήσει σοβαρά.Τα γεγονότα που καθόρισαν οριστικά τη μοίρα του ματς ήταν δύο. Αφενός το γκολ του Πικέ για το 2-0 στο 49' και αφετέρου η αποβολή του Τίτο στη φάση κατά την οποία ο αμυντικός της Ράγιο έκανε πέναλτι στον Σουάρες. Κάπου εκεί μάλιστα άρχισε και το προσωπικό κρεσέντο του Μέσι ο οποίος, αφού ευστόχησε με τη... δεύτερη στο πέναλτι (το πρώτο χτύπημα απέκρουσε ο Κρίστιαν αλλά ο διαιτητής διέταξε επανάληψη), σκόραρε άλλες δύο φορές για να φτάσει σε χατ-τρικ μέσα σε μόλις 12 λεπτά!Με το τρίτο του γκολ δε έσπασε μερικά ακόμη ρεκόρ (περισσότερα χατ-τρικ στην Πριμέρα (24), περισσότερα χατ-τρικ σε ισπανικό σύλλογο (32), περισσότερα χατ-τρικ στην ιστορία της Μπαρσελόνα (32). Η τελευταία γεύση πάντως από το ματς ήταν λίγο πικρή για τους Καταλανούς αφού ο Ντάνι Αλβες αποβλήθηκε στο 79' για μαρκάρισμα στον Μπουένο. Ο τελευταίος εκμεταλλεύτηκε το πέναλτι και πέτυχε το γκολ της τιμής για τους φιλοξενούμενους.Το σκορ έκλεισε στις καθυστερήσεις με το γκολ του Λουίς Σουάρες για το 6-1.

Keywords
Τυχαία Θέματα