Φανούριος Κωνσταντίνου: "Περιουσιακό στοιχείο ο Μάγκλιτσα"

«Ο Μάγκλιτσα είναι περιουσιακό στοιχείο για εμάς», δήλωσε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου. Δείτε τι δήλωσε στο σταθμό μας από πλευράς Απόλλωνα για το σημερινό αγώνα κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ.

Οι δηλώσεις του Φανούριου Κωνσταντίνου στο Ράδιο Πρώτο:

«Ταξιδεύουμε στη Λευκωσία για να διεκδικήσουμε τη νίκη, ερχόμαστε με νοοτροπία. Αυτό δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε, δεν είμαστε στη σκέψη του Πέδρο Εμάνουελ, όποιος κι αν είναι ο σχηματισμός πρέπει να

σκοράρουμε. Έχουμε πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, όμως ο ΑΠΟΕΛ είναι έμπειρος, είναι διαφορετικό το παιχνίδι με αυτό του Σαββάτου. Η εξαιρετική εμφάνιση που κάναμε το Σάββατο θα είναι οδηγός. Έχουμε την πρώτη από τις 3 προκλήσεις για να είμαστε στον τελικό Μαΐου. Είναι παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες, από μία φάση. Από εκεί και πέρα θέλουμε εμείς να οδηγήσουμε την πρόκριση στη Λεμεσό και στο δικό μας στάδιο. Το κλίμα να είναι καλό, είναι νωρίς περιμένουμε γύρω στους 1000 Απολλωνίστες».

Για τον Μάγκλιτσα: «Ο Μάγκλιτσα είναι στην αποστολή, είναι ισχυρό όπλο για εμάς, το συμβόλαιο του είναι πολυετές κλειστό. Η περίπτωση του ήταν διαφορετική σε σχέση με άλλους ποδοσφαιριστές. Επενδύσαμε σε αυτόν και μας βγήκε. Είναι ποδοσφαιριστής που τρέχει σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου. Είναι περιουσιακό στοιχείο για εμάς ο Μάγκλιτσα».

Keywords
Τυχαία Θέματα