«Φίλες και φίλοι…νερό καθαρό» - Τι λέει ο εμπνευστής της viral διαφήμισης

«Φίλες και φίλοι γεια σας, νερό καθαρό φιλτραρισμένο, υγιεινό νερό. Πιστοποιημένα και καθαρό και υγιεινό με όλα τα χρήσιμα μεταλλικά άλατα». Κάπως έτσι αρχίζει η διαφήμιση που προβάλλεται καθημερινά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Το SigmaLive επικοινώνησε με τον Κώστα Αθανασίου, τον Πρόεδρο της εταιρείας Camelot ο οποίος είναι και ο εμπνευστής της εν λόγω διαφήμισης.

Ο Κώστας

Αθανασίου είναι Πτυχιούχος της Ανωτάτης Γεωπονικής Σχολής Θεσσαλονίκης, μετεκπαιδευθείς στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής στην Τεχνολογία Τροφίμων και στην ποιότητα Νερού. Είναι διαπιστευμένος Ειδικός Νερού από το WATER QUALITY ASSOCIATION WQA Certified Water Specialist.

Ερωτηθείς για την ιδέα πίσω από την διαφήμιση, ο κ.Αθανασίου είπε πως είναι μια ιδέα του ιδίου και μάλιστα μέσα από την προβολή ολοένα και περισσότεροι καταναλωτές επέλεξαν τα φίλτρα της εταιρείας. «Σύντομα θα γίνουν κι άλλα γυρίσματα για να προσθέσουμε κι άλλα στοιχεία», είπε ο κ.Αθανασίου ενώ ανέφερε πως είναι ανοικτός σε εισηγήσεις και νέες ιδέες. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα ότι η διαφήμιση προβάλλεται και στην αλβανική και αγγλική γλώσσα.

Τέλος, ο κ.Αθανασίου είπε πως τα φίλτρα νερού έλαβαν 20 χιλιάδες σχόλια στο Google και είναι όπως είπε η μόνη εταιρεία που αξιολογείται με 5 αστέρια τα οποία έλαβε τα τελευταία 2 χρόνια. 

Διαβάστε ακόμη

1ο Διεθνές Συνέδριο για το Νερό: Προκλήσεις και ευκαιρίες στην αν. Μεσόγειο

Keywords
Τυχαία Θέματα