Φιλικό με Riga FC και αναχωρούν για Λετονία

Στην πόλη Ρίγα της Λετονίας συνεχίζονται οι προπονήσεις της Πάφου και η προετοιμασία εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Καθημερινά ενσωματώνονται με την ομάδα και οι νέοι ποδοσφαιριστές.

Σήμερα η Πάφος θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι τη Riga FC, ομάδα Α’ Κατηγορίας της Λετονίας.

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασία θα ολοκληρωθεί στις 16/07 στη Λετονία και ακολούθως η ομάδα θα αναχωρήσει για τη Σλοβενία.

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας

θα διεξαχθεί στη Σλοβενία, σε αθλητικό κέντρο στην περιοχή Κranska Gora (βορειοδυτικό τμήμα της Σλοβενίας). Η Πάφος θα μεταβεί από τη Λετονία στη Σλοβενία στις 17/07, εκεί όπου θα παραμείνει μέχρι τις 28/07.

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασία στη Σλοβενία, η Πάφος θα αγωνιστεί σε τρία φιλικά παιχνίδια. Στις 21/07 με τη Hapoel Acre, ομάδα πρώτης κατηγορίας του Ισραήλ, στις 24/07 με την Bravo, ομάδα δεύτερης κατηγορίας της Σλοβενίας και στις 27/07, με την ομάδα Hannover 96, ομάδας της Μπουντεσλίγκα Γερμανίας.

Η επιστροφή στην Κύπρο είναι προγραμματισμένη στις 28 Ιουλίου και θα ακολουθήσει διήμερο ρεπό.

Στις 31/07 θα αρχίσει το τρίτο στάδιο της προετοιμασίας που θα διεξαχθεί στην Κακοπετριά μέχρι τις 06/08 και ακολούθως η ομάδα θα επιστρέψει στην Πάφο για το τελευταίο μέρος της προετοιμασίας πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων στην Κύπρο θα ανακοινωθεί αργότερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα