Φουτσαλ: Στην Α' κατηγορία ο Εθνικός Λατσιών

Δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας Futsal ο Εθνικός Λατσιών εξασφάλισε και μαθηματικά τον τίτλο.

Με το νικηφόρο 6-3 επί της ομάδας Άρης / ΑΜΕΚ Καψάλου έφτασε στους 67 βαθμούς και ανεξάρτητα από τον απολογισμό των τελευταίων αγωνιστικών, ανεβαίνει κατηγορία με τίτλο.

Στον τέταρτο χρόνο της ιστορίας του στο χώρο του Futsal ο Εθνικός κατέκτησε τον πρώτο του

τίτλο και αρχίζει προγραμματισμό για τη συμμετοχή του στο Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας. «Ο σωστός προγραμματισμός και η μεγάλη διάθεση για σκληρή δουλειά από τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στην ομάδα έφεραν τη μεγαλύτερη μέχρι τώρα διάκριση. Συγχαρητήρια στους πρωταγωνιστές της ανόδου. Η συνολική παρουσία του Εθνικού Λατσιών πιστεύω ότι άξιζε με την επιβράβευση του τίτλου» δήλωσε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας Χριστόφορος Παρίσης. Μετά από 25 αγωνιστικές δράσης ο Εθνικός έχει να επιδείξει 22 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες. Σε αυτή τη διαδρομή πέτυχε 121 τέρματα και δέχτηκε 34. Πρώτος σκόρερ της ομάδας αλλά και του Πρωταθλήματος είναι ο Ελευθέριος Περικλέους που πέτυχε 30 τέρματα. Προπονητής της ομάδας μετά την αποχώρηση του Χρυσοστόμου (ανάλαβε το ΑΠΟΕΛ) είναι ο Σπύρος Χατζηψάλτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα