Γ.Περδίκης:"Ωραιοποίηση της κατάστασης από μέρους του ΠτΔ"

Μετά το ΑΚΕΛ και το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, θεωρεί ότι η χθεσινή δημοσιογραφική διάσκεψη του Προέδρου και η επόμενη που προγραμματίζεται αποτελεί μια άστοχη και αδόκιμη παρέμβαση στον προεκλογικό αγώνα.

Σύμφωνα με το Κίνημα, η διάσκεψη του ΠτΔ ενδεχομένως να είναι ενταγμένη στους επικοινωνιακούς σχεδιασμούς του συγκυβερνώντος κόμματος. Μόνο έτσι μπορεί να δικαιολογηθεί αυτή η ωραιοποίηση της κατάστασης της οικονομίας και των εσωτερικών πραγμάτων στην Κυπριακή Δημοκρατία, όπως τη ζήσαμε στη χθεσινή δημοσιογραφική

διάσκεψη του προέδρου της Δημοκρατίας, υποστηρίζει το Κίνημα Οικολόγων.

Ο απολογισμός του Προέδρου, σύμφωνα με την ανακοίνωση των Οικολόγων, καλούσε τους πολίτες να συγκρίνουν μεταξύ δύο αποτυχημένων κυβερνήσεων ποια είναι το λιγότερο αποτυχημένη.

Σημείωσαν σε έντονο ύφος ότι διαφωνούν με τη φιλοσοφία αντιμετώπισης της οικονομικής κρίσης η οποία οδήγησε στην φτωχοποίηση του κυπριακού λαού, σε κατάσταση ύφεσης την οικονομία, στα ύψη την ανεργία, τη μετανάστευση, τα μεγάλα φορολογικά πάθη και γενικά σε μια δύσκολη κατάσταση από την οποία ο κυπριακός λαός και η κυπριακή οικονομία θα περάσουν χρόνια, για να βγούμε.

Η παρούσα οικονομική κρίση δεν αντιμετωπίζεται με ωραιοποίηση της κατάστασης, καταλήγει η ανακοίνωση και καλεί τον ΠτΔ να ξανανοίξει διάλογο για έργα και προτάσεις για ανάπτυξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα