Η Exness στηρίζει το Reflect Festival 2024 ενδυναμώνοντας της τεχνολογίας

Η Exness, μια παγκόσμια εταιρεία fintech, συμμετείχε ως Platinum χορηγός στο Reflect Festival 2024, δείχνοντας τη στήριξή της στην τεχνολογία και την καινοτομία στην Κύπρο. Το διήμερο φεστιβάλ καινοτομίας πραγματοποιήθηκε στο Kolla Factory of Culture

στη Λεμεσό, συγκεντρώνοντας πάνω από 10.000 επαγγελματίες του χώρου, επιχειρηματίες και επενδυτές από όλο τον κόσμο.

Στον έκτο χρόνο του, το Reflect Festival έχει διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην καθιέρωση της Κύπρου ως κέντρου καινοτομίας και τεχνολογίας στη Μεσόγειο. Η διοργάνωση διαχρονικά εμπνέει τους συμμετέχοντες, ενισχύοντας την ανταλλαγή γνώσης μέσα από ομιλίες, συζητήσεις, εργαστήρια και networking με θεματολογία γύρω από το fintech, την τεχνητή νοημοσύνη (AI), το blockchain και το cybersecurity.

Ο Petr Valov, CEO της Exness, εξέφρασε: "Στην Exness πιστεύουμε στη δύναμη της τεχνολογίας και στη θετική αλλαγή που μπορεί να επιφέρει στον κόσμο. Χρόνο με τον χρόνο, το Reflect Festival προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να αναδείξουμε την Κύπρο ως ένα αναπτυσσόμενο κέντρο τεχνολογίας φέρνοντας στον ίδιο χώρο λαμπρά μυαλά του κλάδου μας. Δεν είμαστε απλώς περήφανοι χορηγοί αλλά και αφοσιωμένοι στο να διαδραματίσουμε ρόλο στην προώθηση της καινοτομίας και της τεχνολογικής ανάπτυξης στην Κύπρο."

Η χορηγία της Exness συνάδει με την ευρύτερη δέσμευση της εταιρείας να προωθήσει την ανάπτυξη ενός οικοσυστήματος τεχνολογίας στην Κύπρο. Μέσω της συμμετοχής της σε διάφορες πρωτοβουλίες όπως το Tech Island, η Exness συμβάλλει στην καλλιέργεια ενός περιβάλλοντος που ευνοεί την προσέλκυση ταλέντων,πυροδοτεί την καινοτομία και βάζει την Κύπρο στον παγκόσμιο χάρτη του κλάδου της τεχνολογίας, κάνοντας τη χώρα ελκυστικό προορισμό για επενδύσεις και ανάπτυξη.

Η Exness είναι μια fintech εταιρεία παγκόσμιας εμβέλειας που χρησιμοποιεί ένα μοναδικό συνδυασμό τεχνολογίας και ηθικής για να δημιουργήσει ένα ευνοϊκό περιβάλλον trading για τους πελάτες της. Σήμερα η Exness αναγνωρίζεται ως ο μεγαλύτερος broker στον κόσμο, βάσει του όγκου συναλλαγών της.

Keywords
Τυχαία Θέματα