Η απάντηση του Προέδρου Αναστασιάδη στους «θετούς γονείς» του «Μάκη»

Απάντηση για τον «Μάκη» έδωσε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του σε εγκαταστάσεις του Cyprus Environmental Industries στο πλαίσιο της δράσης για Μετάβαση στην Πράσινη Οικονομία «Κύπρος – Το Αύριο».

Συγκεκριμένα, κληθείς να σχολιάσει ανάρτηση προεκλογικού σποτ κόμματος της αντιπολίτευσης, ο Πρόεδρος είπε ότι «απάντηση στις ύβρεις έχουν όσοι αντέδρασαν

και υποχρέωσαν τους ‘θετούς γονείς’ του Μάκη να το αποσύρουν. Συνεπώς, δεν έχω να προβώ σε κανένα σχόλιο.

Μόνο μια έκκληση: Είναι καιρός αντί να βρίζουμε, αντί να λοιδορούμε, αντί να μηδενίζουμε, αντί με εμπάθεια συνεχώς να είμαστε αρνητές πραγματικοτήτων, καλό είναι επιτέλους να καταθέσουν προτάσεις. Ακούω το ΑΚΕΛ να καταθέτει προτάσεις, ακούω διάφορα κόμματα να καταθέτουν προτάσεις. Με όλη την ευγένεια προς τους ‘θετούς γονείς’ του κ. Μάκη, δεν έχω ακούσει μέχρι σήμερα μια πρόταση. Μόνο άρνηση ακούω. Όχι σε όλα. Αυτή δεν είναι τακτική και πολιτική που πρέπει να ακολουθεί, κατά την άποψη μου, ένα κόμμα που θέλει, όπως ισχυρίζεται, να διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην πολιτική ζωή του τόπου».

Διαβάστε επίσης: Κούσιος: Η πραγματικότητα είναι ότι ο κύριος «Μάκης» έπαιρνε συνεχώς τηλέφωνα

Keywords
Τυχαία Θέματα