Ημερίδα «First Overcoming Swim Day» από τον Ναυτικό Όμιλο Λευκωσίας

Ο Ναυτικός Όμιλος Λευκωσίας, μέσα στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του για κοινωνική προσφορά στο σύνολο της κοινωνίας αλλά και στην καλλιέργεια του αισθήματος ευθύνης για προσφορά ανάμεσα στους αθλητές και αθλήτριές του, προγραμματίζει την Κυριακή 3/11/2019 στις 10πμ, να διοργανώσει την Ημερίδα «First Overcoming Swim Day» για αθλητές κάτω των 12 ετών.

Η ημερίδα έχει ως σκοπό την ενίσχυση του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος και εντάσσεται

μέσα στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Leukemia Fighters» της ομάδας OvercomingCy. Στην ημερίδα είναι προσκεκλημένοι όλοι οι όμιλοι και σωματεία, μέλη της Κυπριακής Ομοσπονδίας Κολύμβησης (ΚΟΕΚ). Η ημερίδα θα λάβει χώρα στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο Λευκωσίας και θα αποτελέσει ημερίδα δοκιμής για το ηλεκτρονικό χρονομετρικό σύστημα που τοποθετήθηκε πρόσφατα στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο Λευκωσίας.

Ο Ναυτικός Όμιλος Λευκωσίας ευχαριστεί ιδιαίτερα τον κύριο Φοίβο Ζαχαριάδη, Σύμβουλο του Προέδρου της Δημοκρατίας επί θεμάτων αθλητισμού, τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού (ΚΟΑ) και την Κυπριακή Ομοσπονδία Κολύμβησης (ΚΟΕΚ) οι οποίοι έθεσαν την ημερίδα υπό την αιγίδα τους, τους εθελοντές - μαθητές του σχολείου GCS School of Careers και τους εθελοντές της πρωτοβουλίας OvercomingCy που θα μας στηρίξουν, τους αθλητές και αθλήτριες των αγωνιστικών ομάδων κολύμβησης και υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Λευκωσίας, οι οποίοι θα εργαστούν για να ολοκληρωθεί η ημερίδα με επιτυχία αλλά και τους προπονητές και τη γραμματεία του Ομίλου μας που είναι έμπρακτα δίπλα στην προσπάθειά μας.

Κάθε παιδί με τη συμμετοχή του στην ημερίδα θα δίνει αυτόματα και μια εισφορά αγάπης στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα.

Για έναν κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα, δίνοντας ελπίδα και στήριξη σε όλα τα παιδιά που καθημερινά παλεύουν για την υγεία τους. 

Keywords
Τυχαία Θέματα