ΒΙΝΤΕΟ: Μπουρλότο σε οχήματα στην Αγ.Νάπα - «Δεν υποψιάζομαι κανέναν»

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία χθες βράδυ μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα στον χώρο στάθμευσης το ταχυδρομείου στην Αγία Νάπα.

Η πυρκαγιά ξεκίνησε από ένα όχημα και επεκτάθηκε σε άλλα 2 οχήματα που ήταν σταθμευμένα πλησίον του.

Την σκηνή επισκέφθηκαν άμεσα μέλη του τοπικού σταθμού, του ΤΑΕ Αμμοχώστου, της ΥΚΑΝ και της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Η πυρκαγιά η οποία κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική υπηρεσία, μέχρι την κατάσβεση της είχε προκαλέσει

ολοσχερώς την καταστροφή των δυο από των τριών οχημάτων ενώ στο τρίτο όχημα προκλήθηκαν ελαφριές ζημιές στο εξωτερικό του μέρος.

Από εξετάσεις της αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι το όχημα από το οποίο ξεκίνησε η πυρκαγιά ανήκει σε 47χρονο, από την Λάρνακα, υπάλληλο σε μπυραρία στην Αγία Νάπα ο οποίος κατά τον επίδικο χρόνο εργαζόταν.

Η σκηνή αποκλείστηκε από μέλη της ΑΔΕ Αμμοχώστου και φρουρείτο μέχρι το πρώτο φως της ημέρας όπου την επισκέφθηκαν εκ νέου ανακριτές του ΤΑΕ Αμμοχώστου και της πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι η πυρκαγιά τέθηκε κακόβουλα με την χρήση εύφλεκτης ύλης.

Από την σκηνή η οποία φωτογραφήθηκε παραλήφθηκαν από τους ανακριτές διαφορά τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις.

Ο 47χρονος σε προφορική του συνέντευξη δεν εξέφρασε υποψίες εναντίον οποιουδήποτε προσώπου ούτε γνωρίζει τα αιτία που οδήγησαν στον εμπρησμό του οχήματος του.

Οι ανακριτές του ΤΑΕ Αμμοχώστου ξεκίνησαν άμεσα εξετάσεις τόσο στην περιοχή αναζητώντας μαρτυρία από ΚΚΒΠ (κλειστό κύκλωμα βίντεο παρακολούθησης) και κατοίκους της περιοχής όσο και από το προσωπικό και επαγγελματικό περιβάλλον του 47 χρόνου.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά.

Keywords
Τυχαία Θέματα