«Κάποιοι κάνουν χρόνια να το ξαναβρούν, εμείς το βρήκαμε πολύ γρήγορα»

Με το εντός έδρας ντέρμπι κόντρα στην Πάφο επιστρέφει την Παρασκευή στις υποχρεώσεις του για τη β' φάση του πρωταθλήματος ο Απόλλωνας.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του λεμεσιανού συλλόγου, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε στον Super Sport για...

...τη διακοπή και την επίδρασή της στην ομάδα: «Πάντα μία διακοπή σε προβληματίζει για το πώς θα επιστρέψεις -είτε είσαι φορμαρισμένος, είτε ντεφορμέ. Την Παρασκευή έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Πάφο, στο κατάμεστο ΑΛΦΑΜΕΓΑ. Για να

εξαργυρώσουμε τις 6 νίκες, θα πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

...το αν πίστευε πως ο Απόλλωνας μπορεί να επανέλθει μετά την ήττα με 4-3 από την Καρμιώτισσα: «Για να είμαστε ειλικρινείς, όχι, δεν το περιμέναμε. Αναρωτιόμασταν τι είχε πάει λάθος και η ομάδα δεν μπορούσε να πάρει νίκη. Ένώ κάποιες ομάδες χάνουν το μέταλλο και κάνουν χρόνια να το ξαναβρούν, εμείς το βρήκαμε πολύ γρήγορα με τον ερχομό του Αντόνε».

...τις μεταγραφές του Ιανουαρίου: «Γενικά αυτοσκοπός δεν είναι η πώληση ποδοσφαιριστών, όμως κάποιες φορές είναι και επιτακτική ανάγκη, είτε γιατί κάποιος ποδοσφαιριστής θέλει να αναπτυχθεί ποδοσφαιρικά, είτε για τα οικονομικά του συλλόγου».

...το ότι Άρης και Πάφος ανεβαίνουν: «Δεν είναι μόνο οι προϋπολογισμοί. Άρης και Πάφος έχουν έναν πολύ μεγαλύτερο προϋπολογισμό από τον Απόλλωνα, όμως υπολειπόμαστε μόνο δύο βαθμούς, με παιχνίδι λιγότερο και με όσα προβλήματα είχαμε. Όμως είναι θέμα λεπτομερειών. Αυτό που διαφοροποιεί αυτές τις ομάδες από τις υπόλοιπες είναι το αγωνιστικό στυλ τους, που είναι αρκετά κοντά στις ευρωπαϊκές ομάδες».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κάποιοι,kapoioi