Κέρκεζ: «Δεν είμαι ευχαριστημένος»

Η ΑΕΛ ήταν καλύτερη από την Ομόνοια, δήλωσε ανάμεσα σε άλλα ο Ντούσαν Κέρκεζ στη διάσκεψη Τύπου μετά το ντέρμπι κορυφής. Ο Βόσνιος τεχνικός έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του και υπογράμμισε ότι η νοοτροπία στα αποδυτήρια άλλαξε. 

Οι δηλώσεις του κ. Κέρκεζ

«Όταν τελειώνει ντέρμπι και δεν χάσεις, κανονικά πρέπει να είσαι ευχαριστημένος. Εγώ δεν είμαι ευχαριστημένος, ούτε οι παίκτες μου. Δεν νομίζω ότι παίξαμε τόσο καλά, αλλά ήμασταν καλύτεροι. Είμαι

ευχαριστημένος για την απόδοση, αλλά μπορούσαμε καλύτερα. Είναι δύσκολο όταν παίζεις παιχνίδι και μια ομάδα παίζει τόσο αμυντικά. Ήταν δύσκολο που ήταν οργανωμένη πίσω. Βρήκαμε κάποιες ευκαιρίες και μπορούσαμε να σκοράρουμε. Έπρεπε να κερδίσουμε. Είμαι ευχαριστημένος που βλέπω τους παίκτες ότι δεν είναι ευχαριστημένοι. Σημαίνει ότι κάτι αλλάξαμε. Να πάμε φρέσκοι με Παραλίμνι την άλλη βδομάδα. Όλοι καταλαβαίνουν ότι δεν είμαστε τυχαία πρώτοι. Μπράβο στους παίκτες μου που έκαναν το πλάνο που ήθελα εγώ.

Δεν παίζουμε μόνοι μας. Όταν παίζεις ντέρμπι ξέρεις ότι και η άλλη ομάδα έχει ποιότητα. Στο πρώτο γκολ κάναμε λάθη. Θα το αναλύσουμε και θα είμαστε καλύτεροι. Μπορούμε να κάνουμε και καλύτερα πράγματα».
 

Keywords
Τυχαία Θέματα