«Κίνηση της ΑΕΛ για δανεισμό του Κωστή από τον Ολυμπιακό»

Το μοντέλο που επέλεξε στην περίπτωση του Κωνσταντίνου Λαΐφη προσανατολίζεται να ακολουθήσει και για τον Ιωάννη Κωστή ο Ολυμπιακός Πειραιώς. Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Πέντρο Μαρτίνς για την τρέχουσα περίοδο και οι «ερυθρόλευκοι» θα προχωρήσουν στο δανεισμό του σε ομάδα, στην οποία θα μπορεί να πάρει χρόνο συμμετοχής και παραστάσεις στην ελλαδική Superleague1.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας sportime.gr, στη δεδομένη στιγμή η επικρατέστερη υποψήφια

για την απόκτηση του πρώην άσου της Νέας Σαλαμίνας είναι η ΑΕΛ.

Αναλυτικά το σχετικό ρεπορτάζ:

Συνεχίζονται, όπως φαίνεται, οι μεταγραφικές κινήσεις στη Λάρισα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η ΑΕΛ έχει κάνει κίνηση για να αποκτήσει από τον Ολυμπιακό, υπό τη μορφή δανεισμού, τον Ιωάννη Κωστή.

Ο Κύπριος ποδοσφαιριστής, αποκτήθηκε από τους «ερυθρόλευκους» στα μέσα της προηγούμενης σεζόν, και το καλοκαίρι ενσωματώθηκε στην προετοιμασία των Πειραιωτών. Δεν είναι όμως αυτή τη στιγμή στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς.

Για αυτό και ο Ολυμπιακός έχει σκοπό να τον δώσει ως δανεικό σε ομάδα για να πάρει χρόνο συμμετοχής και να βελτιωθεί όπως πρέπει. Η ομάδα που δείχνει, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή, ως φαβορί για την απόκτηση του Κωστή, είναι η ΑΕΛ! Είναι ποδοσφαιριστής ο οποίος αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος, αλλά παράλληλα μπορεί να παίξει και ως στόπερ.

Στο κέντρο της άμυνας οι «βυσσινί» χρειάζονται παίκτη, μετά τους τραυματισμούς των Μιχαήλ, Ζίζιτς και όλα δείχνουν πως ο Κωστή είναι κοντά στην ομάδα της Λάρισας.

Keywords
Τυχαία Θέματα