Κρατάει τα καλά διαστήματα

Ο ένας βαθμός δεν μπορεί ν' αφήνει ευχαριστημένο τον Τιμούρ Κετσπάγια στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στην ΑΕΛ. Ο Γεωργιανός τεχνικός, είδε την ομάδα να φεύγει από το Τσίρειο με το βαθμό της ισοπαλίας, ένα αποτέλεσμα που κατά γενική εικόνα ήταν δίκαιο, όμως ο Κετσπάγια σαφώς και περίμενε κάτι παραπάνω.

Οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης είχαν αρκετά καλή παρουσία κυρίως στο πρώτο ημίχρονο για την εποχή του πρώτου επίσημου της χρονιάς, όμως αυτό που έλειψε ήταν το γκολ.

Κατά διαστήματα η "Κυρία" είχε αρκετά καλούς αυτοματισμούς και ευκαιρίες για γκολ, όμως από τη μία ατυχία και από την άλλη ο Βοζίνια κράτησαν το μηδέν. Το τεχνικό τιμ κρατάει και τα θετικά και τα αρνητικά, σημεία στα οποία θα δουλέψει ο Κετσπάγια το επόμενο διάστημα, αφού για την Ανόρθωση ακολουθεί διακοπή, λόγω της αναβολής του Ανόρθωση - Απόλλων, ενόψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του δεύτερου.

Ο τεχνικός της ομάδας της Αμμοχώστου έχει μπόλικο διάστημα για να προετοιμάσει την ομάδα του κατάλληλα για το επόμενο παιχνίδι που θα είναι με την Ένωση εκτός έδρας. Με την εικόνα που έβγαλε η Ανόρθωση δεν μπορεί να μην είναι ευχαριστημένοι οι άνθρωποι της ομάδας, όταν όμως έρθει και το γκολ, τότε όλα θα πάρουν το δρόμο τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα