Κυπελλούχος U-21 ο Απόλλωνας

Η απονομή του τροπαίου στον αρχηγό του Απόλλωνα Στέλιο Στυλιανού από τον Πρόεδρο της ΚΟΠ κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Περισσότερες φωτογραφίες, στην υφιστάμενη σελίδα, πάνω δεξιά.
------------------------

Ο Απόλλωνας Λεμεσού κατέκτησε το πρώτο Προαιρετικό Κυπέλλο Νέων U-21 Α', Β', Γ' Κατηγορίας που διοργάνωσε η ΚΟΠ.

Στον τελικό που έγινε σήμερα το απόγευμα στο

ΓΣΠ, νίκησε το ΘΟΪ Λακατάμιας με 3-1 μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες.

Στο 37' ο Θεόδωρος Ιωσηφίδης μετά από ωραία προσπάθεια και κοντινό πλασέ έδωσε προβάδισμα (1-0) στον Απόλλωνα, με το σκορ αυτό να ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 76' ο Στέλιος Ταμπουρής με πλασέ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 2-0 για τον Απόλλωνα.

Στο 83' μετά από λάθος στην άμυνα του Απόλλωνα ο Κωνσταντίνος Παπασοφρωνίου μείωσε σε 2-1 για το ΘΟΪ.

Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε με πέναλτι του Θεόδωρου Ιωσηφίδη στις καθυστερήσεις.

Γενικά οι εκατοντάδες φίλοι του ποδοσφαίρου που βρέθηκαν στο Στάδιο ΓΣΠ παρακολούθησαν ένα πολύ καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες.

Απόλλωνας: Παναγιώτου, Αριστοτέλους, Μιχαηλίδης, Χριστοδούλου, Στυλιανού, Ανδρέου (62' Λ. Κυριάκου), Ρέινολτς, Χ. Κυριάκου (55' Σιλβέστρου), Ιωσηφίδης, Πίιτας, Ταμπουρής (77' Ψύχας).

ΘΟΪ Λακατάμιας: Ντρενέα, Πάλλης, Ιωάννου, Ιωσήφ (81' Αβραάμ), Κουρτέλλας, Ερωτοκρίτου, Θεοδώρου, Νικολάου, Σκώττης, Αγγελίνας (74' Δρουσιώτης), Παπασοφρωνίου.

Τον τελικό διαιτήτευσε η Χρύσω Γεωργίου με βοηθούς διαιτητές τους Μαρίνο Γαβριήλ και Αδάμο Αδάμου. Τέταρτος διαιτητής ήταν ο Κυριάκος Χριστοδούλου και παρατηρητής ο Νίκος Γρηγοριάδης.

Μετά το τέλος του αγώνα, έγιναν απονομές τόσο στο νικητή όσο και για τον φιναλίστ του τελικού από τον Πρόεδρο της ΚΟΠ κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα