Λαοθάλασσα στο Τορόντο για τους πρωταθλητές (vids/pics)

Το Τορόντο γιορτάζει. Οι δρόμοι «ξεχείλισαν» από κόσμο και δημιούργησαν ένα πρωτόγνωρο και απίστευτο σκηνικό. Το κόκκινο χρώμα ήταν εκείνο που ξεχώριζε. Πάνω από 2 εκατομμύρια φίλοι των Ράπτορς βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας για να αποθεώσουν τους νέους πρωταθλητές και να πανηγυρίσουν την ιστορική στιγμή, του παρθενικού τίτλου. 

Ο Καουάι Λέοναρντ μίλησε στην τηλεόραση του Τορόντο και είπε: «Είναι απίστευτο! Όλοι είναι έξω. Κανένας δεν πήγε στην δουλειά του σήμερα. Από την αρχή κατάλαβα ότι αυτή η ομάδα μπορεί να φτάσει στην κορυφή του NBA.

Οι τελευταίες μέρες ήταν απίστευτες. Καθόλου ύπνος, αλλά πάρα πολλοί πανηγυρισμοί και θα συνεχίσουμε».

Από την άλλη, ο Κάιλ Λάουρι φόρεσε την φανέλα του Ντέιμον Στουντεμάιρ, του θρυλικού παίκτη των Ράπτορς, ο οποίος ήταν το πρώτο pick στην ιστορία της ομάδας του Καναδά και πανηγύρισε μαζί με την μικρή κόρη του.

Από το πούλμαν δεν θα μπορούσε να λείπει και ο γνωστός ράπερ, Drake, ο οποίος έκανε και live στο Instagram, αποκαλώντας τον Φρεντ Φαν Βλιτ δίδυμο αδερφό του.

Ο Ντάνι Γκριν φόρεσε την ζώνη του πρωταθλητή, ενώ παράλληλα… έλουσε τον κόσμο με σαμπάνια, καπνίζοντας το πούρο του πρωταθλητή.
Ακόμη, ο Σερτζ Ιμπάκα μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και είπε ότι τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα.

Ο Μασάι Ουτζίρι, επίσης, μίλησε και τόνισε ότι δουλεύει για έναν εξαιρετικό οργανισμό, ενώ έδωσε όλα τα συγχαρητήρια στους παίκτες και τους προπονητές.

Wow! #WeTheNorth pic.twitter.com/iXlK3mvYWA

— Toronto Raptors (@Raptors) June 17, 2019

The @raptors Championship Parade is underway on @nbatv, https://t.co/Pqxh2EPubW &the NBA app! pic.twitter.com/UMSAQelfOr

NBA (@NBA) June 17, 2019

"Dreams come true!" @sergeibaka

Watch the @Raptors Championship Parade live on @nbatv, https://t.co/Pqxh2EPubW &the NBA app! #WeTheNorth pic.twitter.com/gTHYZmqOM7

NBA (@NBA) June 17, 2019

MVP! pic.twitter.com/1Ql7yGYL3Z

NBA (@NBA) June 17, 2019

For Canada!

Reigning #NBAGLeague MVP and Canada native @ChrisBoucher talks about his journey and what this NBA title means for his home country #WeTheNorth pic.twitter.com/PIJ3EGN8pP

NBA G League (@nbagleague) June 17, 2019

The party continues in Toronto! pic.twitter.com/z1ha20grUp

NBA (@NBA) June 17, 2019

#WeTheChamps  #WeTheNorth pic.twitter.com/lGmHmgabWG

NBA (@NBA) June 17, 2019

@JLin7 reflects on achieving his goals of making the NBA, starting at point guard and winning a championship! #WeTheNorth pic.twitter.com/EQuSLymRVh

NBA (@NBA) June 17, 2019

MVP MVP MVP pic.twitter.com/5qsTvc27w0

— Toronto Raptors (@Raptors) June 17, 2019
Keywords
Τυχαία Θέματα